Alitajunta
49
page-template-default,page,page-id-49,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Alitajunta

Alitajuntasi voima.

Alitajunta on mustavalkoinen, se uskoo kaikki mitä ajattelet todeksi.

Alitajuntasi ei väittele vastaan, se hyväksyy sen minkä tietoinen mielesi sille julistaa. Mitä tietoinen mielesi olettaa ja pitää totena, sen alitajunta hyväksyy ja toteuttaa.

Ajattele hyvää, niin siitä on hyvät seuraukset. Ajattele pahaa, niin siitä seuraa pahaa. Olet sitä, mitä ajattelet päivät pitkät.
Alitajunta on kehosi rakennusmestari ja työssä 24- tuntia. Puutut elämää edistäviin kaavoihin, mikäli ajattelet negatiivisesti.
Alitajuntasi on kopiokone, se toistaa sen mitä sinulla on tapana ajatella. Mitä teet toisille teet sen itsellesi, koska alitajunta tallentaa sisäiset motiivisi, ajatuksesi ja tunteesi.

Suurin voimasi on tehdä oikeita valintoja.

Lataa alitajuntaasi ennen nukahtamista tehtävä, vaadi, että sen pitää kehittää ratkaisu johonkin ongelmaasi – ja se toteuttaa sen. Kun rentoutat mielesi ja hyväksyt jonkin idean, alitajuntasi ryhtyy toteuttamaan sitä. Uneliaassa tilassa vältät tietoisen minäsi ja alitajuisen minäsi ristiriidat. Kuvittele haluamasi asia toteutuneena yhä uudelleen juuri ennen nukahtamista.

Otteita Tri Joseph Murphy kirjasta ALITAJUNTASI VOIMA