Ymmärtäminen
57
page-template-default,page,page-id-57,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Ymmärtäminen

Se että on ensin yritettävä ymmärtää tai ensin tehdä diagnoosi, on oikea periaate monilla elämänaloilla. Se on ammattilaisen tunnusmerkki. 

Esimerkiksi tehokas myyjä yrittää ymmärtää asiakkaan tarpeet, huolenaiheet ja tilanteet. Amatöörimyyjä kauppaa tuotteita, ammattimyyjä myy ratkaisuja ongelmiin ja täyttää tarpeita. Lähtökohta on aivan erilainen.

Ammattilainen osaa tehdä diagnoosin, hän ymmärtää. Tuote suunnittelu, “hiiteen kaikki kuluttaja tutkimukset”…nyt suunnitellaan tuotteita, eli miksi yritetään ymmärtää kuluttajien ostotottumuksia – ja motiiveja…suunnitellaan vain tuotteita. Tällainen strategia olisi tuhoon tuomittu.

Ymmärtäminen on hyvien päätösten avain. Yritä ensin ymmärtää on oikea periaate, ja sen voi pätevän kaikilla elämänaloilla. Se on yleinen periaate, yhteinen nimittäjä, mutta parhaiten sen vaikutus näkyy ihmissuhteissa.