Chakrat
843
page-template-default,page,page-id-843,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Chakrat

1. Maatähti
Sijainti: noin 15 cm jalkojen alapuolella
Arkkienkelit: Sandalfon ja Roquiel
Väri: musta-valkoinen

Maatähti sekä kaksi sivuchakraa jalkapohjissa muodostavat alaspäin osoittavan kolmion. Tämä kolmio kanavoi jumalallista energiaa fyysisen kehon läpi itse maahan luoden ykseytemme maapallon kanssa. Meidän täytyy aktivoida maatähtemme, jos haluamme kehittää kausaalichakraa, sielutähteä ja tähtiporttia. Korkeampi värähtely yhdistyy ylemmän kolmion ja jaloistamme maatähteen menevän väliin sallien meidän uudistaa maan energiaa. Tähtiportti, sielutähti ja kausaalichakra (toisin sanoen ylimmät chakrat), voivat ilmentää kirkkainta valoaan vasta sitten kun maatähti on aktiivinen. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän tulee aktivoida maatähti samaan aikaan kuin kolme ylintä chakraa.

Maatähtichakran kautta maadoitumme Äiti maan energioihin, eli vahvistamme maayhteyttämme. Kun maadoitat itseäsi, aktivoit samalla Maatähtichakraa. Ja siis samalla kun aktivoit Maatähtichakraa, maadoitat itseäsi. Vahva maayhteys on meille hyvin tärkeä asia, josta johtuen tämä chakra onkin erittäin tärkeä meidän omalle henkilökohtaiselle kehityksellemme. Maayhteys luo omalle kehityksellemme vankan ja tukevan pohjan ja tälle kunnolliselle perustalle meidän on helppo rakentaa vaikka kuinka suuret ulottuvuudet! Maatähtichakrassa sijaitsee myös oma potentiaalimme.

Kun maatähti toimii koko kapasiteetillaan, hengen yhdistyminen materiaan tulee taas kerran todeksi. Maatähtichakra liittyy myös pyramidien aktivointiin. Nykyään pyramidien energia on käytetty loppuun, sillä ne eivät enää ole yhteydessä niiden tähtijärjestelmien säteilyyn, joihin ne oli alunperin hienoviritetty. Kyseinen vinouma on muodostunut siksi, koska maapallon akselin asento on muuttunut pyramidien rakentamisen jälkeen. Ihmiskunnan tietoisuuden avartuminen energisoi ne kuitenkin uudestaan. Kun maatähtichakrat toimivat täydellä teholla, henki sulautuu jälleen kerran materiaan. Se merkitsee sitä, että se minkä ihmiset ovat tuhonneet, voidaan eheyttää ja että maapallo voi parantaa itsensä. Se merkitsee myös sitä, että me ihmiset kykenemme parantamaan itsemme täydellisesti ja elämään siten kuin Atlantiksessa.

chakra-1-maatahtichakra

2. Juurichakra
Sijainti: häntäluu
Arkkienkelit: Gabriel ja Hope
Väri: platina

Tämä chakra pyrkii täyttämään perustarpeemme eloonjäämisen, suojan, ruoan ja turvallisuuden suhteen. Kun tämä chakra on täysin toiminnassa, olet valmis astumaan ylösnousemuksen polulle. Silloin luotat täysin siihen, että universumi tuo sinulle kaiken mitä tarvitset. Tämän chakran kautta voit arkkienkeli Gabrielin avustuksella olla myös yhteydessä delfiinien muinaiseen viisauteen.

Kun tämä chakra on epätasapainossa, sinulla on huolia raha-asioista tai muista perustarpeista. Voi olla että sinulla on paljonkin alitajuisia uskomuksia joiden mukaan et ansaitse runsautta. Nämä uskomukset vaikuttavat juurichakraasi ja tätä kautta estävät sinua saavuttamasta unelmiasi. Nämä uskomukset voivat olla peräisin läheisiltä ihmisiltä tai esimerkiksi vanhemmilta, jos he ovat esimerkiksi usein sanoneet että ”ei ole rahaa”, ”ei ole varaa siihen ja tähän”.

Kun kehität itseäsi ja chakrojasi, niin tätä kautta pystyt nauttimaan yhä runsaammasta elämästä, missä luotat siihen että kaikki unelmasi voivat toteutua. Silloin ajatusmallisi muuttuvat pikkuhiljaa positiivisemmaksi ja valoisammaksi ja näin siirryt aivan toisenlaiselle, upealle tasolle nauttimaan elämästäsi. Kun juurichakrasi alkaa säteilemään korkeammalla tasolla, silloin elät tasolla, jossa sinulla on täydellinen mielenrauha, sillä luotat siihen että kaikki tarpeesi kaikilla tasoilla täytetään täydellisellä autuudella. Tämä kaikki mahdollistuu kun työskentelet juurichakran (ja muiden chakrojen) parissa ja nostat niiden energioita korkeammalle sekä puhtaammalle tasolle.

chakra-2-juurichakra

3. Sakraalichakra
Sijainti: 10 cm navan alapuolella
Arkkienkelit: Gabriel ja Hope
Väri: herkän vaaleanpunainen

Viidennessä ulottuvuudessa sakraalichakra jakautuu kahdeksi erilliseksi chakraksi – sakraalichakraksi sekä napachakraksi. Nämä erilliset energiakeskukset edustavat ilmaisevat sekä jumalallisia feminiinisiä sekä jumalallisia maskuliinisia energioita. Tämä kehitys sallii meidän olla täydellisessä sovussa itsemme kanssa ja tarkoittaa, että
otamme täyden vastuun sekä luovuudestamme (feminiinisyys) että sen ilmaisemisesta (maskuliinisuus).

Sakraalichakrassa ovat kaikki seksuaaliset viettimme. Kun chakra kehittyy korkeammille tasoille, siirrymme seksuaalisuudessamme hellään rakastavuuteen, joka yhdistyy silloin suoraan rajattomaan rakkauteen sydänchakrassamme. Kun tämä chakra on täysin toiminnassa, olet ylösnousemuksen polulla ja tämä chakra alkaa hehkumaan entistä vahvemmin. Tällöin alat huolehtimaan muista ihmisistä ja rakastamaan heitä pyyteettömästi. Suhtaudut seksuaalisuuteen terveellä tavalla ja lempeällä rakkaudella.

Sakraalichakra liittyy myös vahvasti luovuuteen, sillä kaikki ideat ja visiot saavat alkunsa tässä chakrassa. Siellä ne kasvavat ja virtaavat sitten ylöspäin napachakraan, jonka kautta ne voidaan ilmaista eteenpäin. Luovuuden kannalta nämä kummatkin energiakeskukset (sakraalichakra sekä napachakra) ovat siis hyvin tärkeässä osassa ja toimivat yhteistyössä. Jos jommassa kummassa on tukoksia, silloin se vaikuttaa sinun kykyysi käyttää luovuuttasi.

chakrat-3-sakraali

4. Napachakra
Sijainti: 2,5 cm navan alapuolella
Arkkienkelit: Gabriel ja Hope
Väri: oranssi

Napachakra on tunteiden, aistillisuuden ja seurallisuuden keskus. Alunperin napachakra ja peruschakrat olivat yhdistyneet yhdeksi chakraksi. Arkkienkeli Gabriel auttoi ihmisiä kuitenkin erottamaan seksuaalisuuden perustarpeista omaksi chakrakseen. Napachakran kautta ilmaisemme jumalallista maskuliinisuutta ja intohimoamme elämää kohtaan. Silloin toteutamme entistä vahvemmin sielumme suunnitelmaa, elämäntehtäväämme. Tämän chakran energia ilmaisee siis myös kuka olemme.

Napachakra liittyy myös sosiaalisuuteen, joka on viidennen ulottuvuuden ominaisuus. Kun elämme korkeissa energioissa, nautimme ihmisyydestämme, toisistamme ja rakastamme kun saamme nauttia toistemme seurasta ja toimimme mielellämme yhteistyössä. Kun tämä chakra on täysin toiminnassa, olet ystävällinen, lämminhenkinen, välittävä ja sosiaalinen. Kohtelet muita ihmisiä ja itseäsi kunnioittavasti ja säteilet seesteisyyttä, sillä olet täysin harmoniassa itsesi ja muiden ihmisten suhteen.

Napachakra liittyy myös sakraalichakran lisäksi luovuuteen. Ideat ja luovuus saavat alkunsa sakraalichakrassa ja kun napachakra on tasapainossa, luovuutesi pääsee virtaamaan luonnollisella tavalla tämän energiakeskuksen kautta.

chakrat-4-napachakra

5. Solar pleksus
Sijainti: juuri kylkiluiden alapuolella
Arkkienkelit: Uriel ja Aurora
Väri: kulta sateenkaarilla

Tämä on tiedon chakra ja usein siihen on varastoitunut myös pelkoja. Monella ihmisellä on solar pleksus -chakrassaan vielä keltaista väriä, joka tarkoittaa sitä, että ihmiset imevät toisten ihmisten pelkoja tähän chakraan. Kun solar pleksus -chakra alkaa kehittymään ja kohoamaan energioissa viidennen ulottuvuuden tasolle, silloin chakra muuttuu kultaisen väriseksi, jolloin pääsemme jälleen käsiksi sisäiseen viisauteemme. Silloin levitämme ympärillemme hyvin vahvasti rauhaa ja seesteisyyttä, jolloin muidenkin ihmisten pelot hälvenevät. Kun yhdistymme omaan viisauteemme, alamme muistamaan myös entisiä elämiämme. Solar pleksus liitetään myös vaistoihin sekä reaktioihin.

Kolmannessa ulottuvuudessa tämä chakra sisältää sinun pelkosi (myös alitajuiset), jotka vaikuttavat sinun elämääsi. Jos luoksesi tulee ihminen, jolla on myös tämänkaltaisia pelkoja, ne vaikuttavat yhtä lailla myös sinuun. Kun kehität itseäsi ja nostat värähtelytasoasi, voit poistaa nämä pelot solar pleksuksestasi ja tätä kautta voit nauttia vapaudesta ja runsaudesta.

Kun solar pleksuksesi värähtelee viidennen ulottuvuuden tasolla, nautit vahvasta mielenrauhasta eikä sinulla ole tarpeettomia pelkoja, jotka estävät sinua etenemästä polullasi. Kun elät viidennessä ulottuvuudessa, olemuksesi vaikuttaa myös muihin seesteisesti ja rauhallisesti. Samalla pystyt muistamaan entisiä elämiäsi, joiden kautta saat tietoa ja taitoa nykyiseen elämääsi.

chakrat-5-solar-pleksus

6. Sydänchakra
Sijainti: rintakehän keskellä
Arkkienkelit: Samuel ja Charity
Väri: puhtaan valkoinen

Tämä chakra avautuu kun kehitämme empatiaa, sympatiaa, myötätuntoa ja rajatonta rakkautta. Tämän tärkeän energiakeskuksen avulla koemme suurta rakkautta, iloa ja kiitollisuutta elämästä ja pystymme yhdistymään muiden ihmisten sydämiin. Sydänchakra on helpompi avata kun olet yhteydessä luontoon, joten jos haluat kehittää tätä chakraa, niin vietä runsaasti aikaa luonnossa. Tunteet kuten esimerkiksi kateus, mustasukkaisuus, ahneus, syyllisyys ja ilkeys tukkivat tämän chakran, sillä nämä tuntemukset ovat lähtöisin pelosta, joka on rakkauden vastakohta.

Useat ihmiset ovat kokeneet kipua, loukkaantumista ja traumoja ja meillä on usein tapana sulkea nämä tunteet itseltämme, jolloin ne siirtyvät sydänchakran takaosaan. Tämä tukkii sydänchakran ja estää sen kehittymisen. Tämän takia onkin tärkeää nyt vapautua kaikista näistä tuntemuksista, jotka estävät meidän etenemisen henkisellä polullamme. Pelkästään aikomus näiden asioiden puhdistamisesta auttaa tätä chakraa. On tärkeää myös antaa itsellesi ja muille täysin anteeksi ja olla valmis rakastamaan itseäsi. Korkeasti värähtelevän sydänchakran avulla pystymme tietoisesti luomaan elämästämme omanlaistamme ja näin nauttimaan vahvemmin elämästä. Sydämen kautta tunnistamme vahvasti mikä on meille ja sielullemme tärkeää ja näin olemme vahvemmassa yhteydessä omaan sieluumme.

chakrat-6-sydanchakra

7. Kurkkuchakra
Sijainti: kurkun alueella
Arkkienkelit: Mikael ja Faith
Väri: kuninkaallisen sininen

Ilmaisemme totuuttamme tämän chakran kautta. Kun tämä keskus on kunnolla kehittynyt, tulemme voimakkaiksi Luojan kanssaluojiksi. Tämä chakra liitetään itseilmaisuun, kommunikointiin, luovuuteen, totuuteen, tahtoon ja rehellisyyteen. Kun tämä chakra on tasapainossa, ilmaiset itseäsi rohkeasti ja rehellisesti totuudella. Jos sinulla on vaikeuksia näiden asioiden kanssa tai esimerkiksi ongelmia kurkun alueen kanssa (esim. kilpirauhanen), sinun kannattaa kiinnittää huomiosi tämän chakran kehittämiseen.

Kun ilmaiset itseäsi totuudella, et epäröi tai mieti mitä muut ihmiset ajattelevat sanoistasi. Et yritä miellyttää muita vaan kommunikoit puhtaasti. Kun toimit näin ja puhut aina mitä oikeasti tunnet, tämä vaikuttaa chakroihin positiivisesti. Ei ole tarpeellista miettiä miten muut ihmiset suhtautuvat sanoihisi tai loukkaavatko sanasi heitä, vaan sillä on merkitystä että puhut totuudella ja rakkaudella. Silloin elät tasolla, jolloin luotat itseesi vahvemmin ja näin olet entistä syvemmässä yhteydessä omaan itseesi. Luotat omaan totuuteesi, ilmaiset sitä rohkeasti ja rakkaudella eteenpäin.

chakrat-7-kurkkuchakra

8. Kolmas silmä
Sijainti: silmien yläpuolella keskellä otsaa
Arkkienkelit: Rafael ja universaali enkeli Maria
Väri: kristalli

Tämä chakra otsan keskellä on selvänäköisyyden, jumalallisen viisauden ja korkeamman mentaalisen parantamisen keskus. Kun nostat energioitasi ja chakrojasi entistä vahvemmin viidennen ulottuvuuden tasolle, psyykkiset kykysi palautuvat jälleen sinun käyttöösi. Sen myötä kolmas silmäsi ja sen kautta ilmentyvä näkökyky tulee täysin kristallinkirkkaaksi! Sinusta tulee henkisillä termeillä ilmaistuna ”kaikkinäkevä ja kaikkitietävä”.

Mitä enemmän kolmas silmäsi kehittyy, sitä enemmän ajatuksesi perustuvat todellisuuden suoraan, sisäiseen ymmärtämiseen. Yhä useammille ihmisille on alkanut kehittyä tämän chakran eri kykyjä, kuten jonkin tietyn olemassaolon tason selvänäkeminen ja herkkä tunteminen tai ajoittainen muiden ulottuvuuksien todellisuuteen näkeminen esimerkiksi mietiskelyn tai unen aikana. Kun tämä chakra toimii viidennessä ulottuvuudessa, siitä kehittyy puhdas kristallipallo. Tämä aktivoi selvänäköisyyden ja syvän tietoisuuden. Tämä taas voi aiheuttaa henkistä parannusta toisissa ihmisissä, sillä se koskettaa muiden olemusta ja kohottaa heidän energioitaan. Silloin pystyt myös luomaan tietoisesti vahvemmin oman sisäisen visiointikykysi avulla.

chakrat-8-kolmas-silma

9. Kruunuchakra
Sijainti: päälaen päällä
Arkkienkeli: Jofiel
Väri: kristalli

Tämä pään päällä sijaitseva chakra, jota symboloi tuhatterälehtinen lootus, avautuu ottamaan vastaan valoa sielulta. Kruunuchakran kautta saamamme tieto on vieläkin korkeampaa kuin kolmannen silmän meille antama tieto. Kruunuchakrassa ei ole varsinaisia tukkeumia. Se voi olla vain joko enemmän tai vähemmän kehittynyt.

Kun kruunuchakra alkaa avautua, koet yhä usemmin, että jännitys sisäisen olemassaolosi ja ulkoisen elämäsi välillä on kadonnut. Kruunuchakra auttaa meitä kehittämään luovuuttamme ja tuomaan rakkautta enemmän elämäämme. Kun tämä chakra on täysin toiminnassa, se auttaa meitä hyväksymään ja vastaanottamaan vahvemmin valoa sielultamme.

Tämän chakran avautuessa alamme kiinnostua mystisistä ja yliluonnollisista asioista ja opetuksista. Antaudumme myös Lähteestä tulevalle korkeamman tietoisuuden viisaudelle. Intuitiosi vahvistuu entisestään. Tämä tarkoittaa, että hyväksymme täydellisesti, että on olemassa jumalallinen suunnitelma, vaikka emme ehkä pysty sitä aina näkemään tai täysin ymmärtämäänkään.

chakrat-9-kruunuchakra

10. Kausaalichakra
Sijainti: noin 10 cm pään takaraivon takana
Arkkienkeli: Christiel ja Mallory
Väri: puhtaan valkoinen

Tämä chakra pystyy suodattamaan sielun voimaa mentaalikehoon, edellyttäen, että kykenemme irrottamaan itsemme riittävän tehokkaasti oppimistamme uskomuksista. Tämä merkitsee sitä, että meidän tulee avata oikea aivopuoliskomme ja oppia näkemään kokonaiskuva asioista ja etsimään laajempia käsityksiä. Saamme kausaalichakran kautta viestejä tai uusia näkemyksiä korkeammilta henkisiltä tasoilta. Tämä chakra avautuu vasta kun mielenhallinta on vakaata. Mielenrauha ja mentaalinen hiljaisuus ovat olennaisen tärkeitä, että kausaalichakra voi täyttää todellisen tarkoituksensa. Vasta kun nämä ehdot täyttyvät, voit alkaa saamaan viestejä korkeammilta ulottuvuuksilta ajatteluusi.

Jos käytät sinistä kyaniittia mietiskellessäsi, saat rauhaa ja tyyneyttä. Silloin voit olla tyyni keskellä kaaosta niin, että kykenet nousemaan kaikkien maallisen elämän koettelemusten ja kärsimysten yläpuolelle ja pysymään rauhallisena. Kausaalichakran kautta saamme viestejä, ideoita ja informaatiota korkeammista henkisistä ulottuvuuksista. Kun informaatio tulee tähän chakraan, se lähetetään alas alempiin energiakeskuksiin, jotta se voisi levitä sitä kautta koko kehoon. Kuten sielutähtikin, kausaalichakra sijaitsi ennen atlantislaisten kallon sisäpuolella.

chakrat-10-kausaalichakra

11. Sielutähti
Sijainti: noin 15 cm pään yläpuolella
Arkkienkelit: Zadkiel ja Amethyst sekä Mariel ja Lavender (Mariel ja Lavender työskentelevät chakran ylemmän aspektin kanssa)
Väri: magenta

Sielutähti on yhdistävä tekijä tähtiportin ja kausaali- ja kruunuchakrojen välillä. Sen tarkoitus on kuljettaa tähtiportin puhdasta energiaa ja suodattaa sitä henkisesti virittäytyneiden nykyihmisten sielun tasolle. Sielutähdellä on ainutlaatuinen kyky sulattaa valoa, mutta jos haluat aktivoida tämän chakran, on olennaista että maatähti toimii myös. Ne ovat yhden kokonaisuuden kaksi puolikasta ja niiden tulee olla tasapainossa keskenään – emme voi aktivoida toista ilman toista. Sielutähti on yhdestoista chakra ja tämä numero kuvaakin hyvällä tavalla tätä energiakeskusta. Numero 11 edustaa uutta alkua. Se edustaa potentiaalia, joka meidän täytyy uudelleen löytää elämäämme – tuoden takaisin Kultaisen Atlantiksen puhtaan henkisyyden.

Atlantiksen aikoina ihmisillä oli erilainen kallonmuoto. Kallo oli pitkänomainen, ja silloin sielutähti sijaitsi kallon sisällä. Nyt tämä keskus on fyysisen kehomme ulkopuolella. Avataksemme sielutähtemme, meidän täytyy kasvattaa valoa ja positiivisuutta itsessämme. Ristiriitaiset ajatukset ja uskomukset (mukaan lukien esi-isiemme) ovat kristallisoituneet meissä ja ne pitää puhdistaa pois, ennen kuin tämä keskus voidaan aktivoida ja käyttää sitä hyödyksi.

Sielutähti on hyvin herkkä chakra, ja sinne varastoituu helpolla erilaisia uskomuksia. Tästä syystä onkin tärkeää että puhdistamme ja tasapainotamme tämän chakran säännöllisesti. Sielutähdessä sijaitsee myös karmamme, mukaanlukien myös esi-isiemme karma (eli käytännön tasolla mm. haitalliset ajatusmallit, jotka on helppo puhdistaa pois kun työstät näitä asioita itsessäsi). Täällä sielumme alkaa oppia ykseydestä kaiken kanssa ja vasta kun se ’tietää’, se voi kehittyä muille tasoille. Inkarnoituessa ja kuolemassa sielu kulkee sielutähden kautta ja yhdistyy uudelleen ykseyteen.

chakrat-11-sielutahti

12. Tähtiportti
Sijainti: noin 30 cm pään yläpuolella
Arkkienkeli: Metatron ja Serafi Serafina
Väri: kulta

Tähtiportin kautta olemme yhteydessä Alkulähteeseen. Tämän chakran aktivoitumisen kautta korkeasti henkiset ihmiset kokevat siis äärettömän tietoisuuden. Tähtiportti sisältää sinun monadisen energian ja kaikki sinun yksilölliset kokemuksesi. Monadisi on sinun alkuperäinen jumalallinen kipinäsi, ja se on sinun todellinen sisimpäsi. Kun olet valmis tuomaan tätä korkeaa energiaa omaan jokapäiväiseen elämääsi, olet liitettynä suoraan Alkulähteeseen. Ansaitset tämän oikeuden henkisellä työskentelyllä ja lempeällä sekä tietoisella suhtautumisella egoosi.

Yhdessä tähtiportti ja sielutähti mahdollistavat henkisen ja maallisen energian yhdistymisen. Tähtiportti päästää puhtaan jumalallisen ytimen kauttaan yläpuolelta. Sielutähti vetää ylös kundaliinin ja kaikki eläinvaistot maasta. Nämä energiat yhdistyvät tullakseen siksi, minkä me tunnemme korkeampana tietoisuutena: jumalalalliseksi itseksemme.

Kultaisella Atlantiksella tämä chakra oli jokaisella avoin ja se mahdollisti heille suoran pääsyn yhteyteen Alkulähteen kanssa. Kun ego alkoi kehittyä, tämä keskus alkoi sulkeutua. Silloin kun yhteys oli täydessä toiminnassa, tämä chakra oli melko lähellä takaraivoa, mutta ei koskaan koskettanut sitä. Nykyään se sijaitsee pään yläpuolella. Nyt on kuitenkin täysin mahdollista aktivoida tämä chakra jälleen uudelleen omalla työskentelyllä!

Lähde: https://www.valonpolku.com/12-chakraa/