Menestys
106
page-template-default,page,page-id-106,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Menestys

Menestys tulee olla toimintaa, työtä ja kehitystä. Tuo sisältyy jo nimitykseen; menestys johtuu sanasta mennä, se on siis liikkeelläoloa.

Mitä täyteläisempi käsitys ihmisellä on siitä, mitä menestykseen kuuluu, sitä enemmän kehittyy ja harjaantuu omatunto, koska se saa sitä useampia tehtäviä käsiteltäväkseen. Ja mitä hienommin ja terävämmin omatunto on kehittynyt, sitä suurempia vaatimuksia se asettaa sille, minkä tulee ansaita menestyksen nimen.

Toiminta lakkaa olla menestystä, kun se joko jännittää liiaksi voimia tai kun voimat hajaantuvat ja pirstoutuvat tai kun voimankäyttö tapahtuu yksipuolisesti johonkin erityiseen suuntaan toisten tärkeiden suuntien kustannuksella.