Riippumattomuus
125
page-template-default,page,page-id-125,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Riippumattomuus

Riippuvuus on aineellisessa maailmassa olevaa. Riippuvuus kuvaa jostain kiinnipitämisestä tai elämämme tarkoituksen määrittelemistä itsemme ulkoa, asioiden tai ihmisten kautta.
Riippuvuus aineellisista asioista, ihmisistä, menneisyydestä, rahasta…jne. Riippuvuus esim. rahasta merkitsee sitä, että keskityt tekemään sitä, mitä rakastat ja mikä saa tuntemaan itsesi merkitykselliseksi. Jos tunnet, että sinun täytyy saada rahaa tunteaksesi itsesi onnelliseksi ja menestyväksi, olet riippuvainen siitä. Tarpeesi saada enemmän, merkitsee sitä, ettet tunne olevasi kokonainen nyt, jotain puuttuu. Tuota puuttuvaa asiaa sinä kutsut sanoilla enemmän rahaa. Puuttuva osa pitää mielesi keskittyneenä sen saamiseen eikä tässä hetkessä olemiseen ja rakastamiesi asioiden tekemiseen. Ja se mitä ajattelet tietysti lisääntyy.
Riippumattomuus merkitsee itsensä vapauttamista riippuvuuden tarpeesta. Menestystä sisäisenä prosessina ei voida mitata omaisuuden perusteella.
Valveutuneella ihmisellä ulkoinen menettää merkityksensä.
Mitä enemmän ihminen omistaa materiaa, joko tiedostetusti tai tiedostamattaan se vie aikaa, energiaa, henkisyyttä pois perusolemuksestamme.