Kasvaminen
92
page-template-default,page,page-id-92,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Kasvaminen

Jos panette kiven mikroskoopin alle, huomaatte, että se ei ikinä muutu. Mutta jos panette korallin, huomaatte sen kasvavan ja muuttuvan. Johtopäätös: koralli on elävä ja kivi on kuollut.
Kuinka erotatte toisistaan elävän ja kuolleen kukan? Elävä on se kukka joka kasvaa. Elämän ainoa todiste on kasvu.
Mikäli ihminen oivaltaa, että voi koko ajan kasvaa, kypsyä ja tulla yhä paremmaksi, niin te voitte valita toimintanne vaikuttimeksi kasvamisen halun sen sijaan että pyrkisitte puutteidenne korjaamiseen. Mitä enemmän käyttää energiaa negatiiviseen, se estää kasvamista.

Kasvun valitseminen motivaatioksi merkitsee myös sitä, että te itse vastaatte elämänne jokaisesta läsnä olevasta hetkestä ja hallitsette omaa elämäänne.
Ihmiset usein syyttävät olosuhteista siitä, mitä he ovat. Onko niin? Ihmiset jotka pääsevät eteenpäin maailmassa, ovat ihmisiä, jotka alkavat toimia ja etsivät itselleen sellaiset olosuhteet kuin haluavat, ja elleivät he löydä niitä, he luovat ne.

Jäykät kaavioihin kangistuneet ihmiset eivät ikinä kasva. Heillä on taipumus tehdä kaikki asiat samalla tavalla kuin he ovat aina tehneet. Opettaja vertaus, 30 vuotta kokeneille opettajille: “Oletteko todella opettaneet kolmekymmentä vuotta vai oletteko te opettaneet vain yhden vuoden, kolmekymmentä kertaa?” Entäs te, oletteko eläneet 10 000 tai 20 000 päivää vai oletteko elänyt yhden päivän 10 000 tai 20 000 kertaa?