Arkkityypit
53
page-template-default,page,page-id-53,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Arkkityypit

 Arkkityyppi.
– energian esiintymismuotoja, joka näkyy ihmisten ajatuksissa ja tunteissa
– arkkityyppimme esittelee psyykemme ja sielumme johtavat voimat, henkinen kronologia, joka pystyy suuntaamaan ihmisen suoraan kohti elämäntarkoitustaan
Chakrat.
– niiden energia tarjoaa fyysisen ja energeettisen tietokartan

Meillä on kaikilla samantapainen fyysinen keho, joka sairastuu ja paranee samoista syistä. Me kaikki joudumme myös kokemaan tiettyjä emotionaalisia ja psyykkisiä kriisejä.

Ihmisen tavoitteena onnellisuus ja ongelmat ovat lähes samat maahan, rotuun ja sukupuoleen katsomatta. Ihmisen piilotajunnassa ja ihmisen hengellisessä mielessä kulttuuriset erot ovat hyvin pieniä. Meillä jokaisella on synnynnäinen vaisto totuuteen, erottamaan epäaidon aidosta, mutta monet ”pimentävät” vaistonsa.

Tiede raapii vain pintaa ja tutkii materian keinoin materian maailmaa, mutta koskaan ei yllä perimmäiseen totuuteen. Mutta okkulttinen tiede on aina kulkenut materialistisen tieteen edellä ja yltänyt sitä pidemmälle.

Arkkityypit ja elämäntarkoitus.
Elämäntarkoituksensa ymmärtäminen on ihmisen piilevän kehityskulun selvittäminen. Tämä auttaa ihmistä löytämään ja tuomaan esille psyykensä osa-alueet. Se opastaa syvälliseen itsetutkisteluun, jonka tarkoituksena on löytää hänen omat yksilölliset arkkityypit ja työskennellä niiden kanssa oman elämäntehtävänsä oivaltamiseksi.
Oppimalla lukemaan omaa arkkityyppiäsi, pääset lukemaan myös muiden ihmisten arkkityyppejä. Se tarkoittaa sitä, että sinulla on paremmat mahdollisuudet ymmärtää ja lähestyä rakkaitasi, perhettäsi, ystäviä, työtovereita ja vieraita ihmisiä.

Caroline Myss:in mukaan meillä toimii jokaisessa kaksitoista arkkityypin käyttäytymismallin ainutlaatuinen yhdistelmä joka tukee persoonallista kehitystämme. Ne valaisevat sielumme pimeitä tai tuntemattomia kolkkia ja vahvistavat omaa persoonallista lahjakuuttamme ja voimiamme. Arkkityypit ovat emotionaalisen, fyysisen, psyykkisen ja henkisen voiman lähde. Valinta on suurin voimasi.

Kun ihminen ei tiedä elämätarkoitustaan, se johtaa henkiseen pahoinvointiin, joka taas aiheuttaa masennusta, ahdistusta ja lopulta fyysisiä sairauksia.