Henkinen minä
75
page-template-default,page,page-id-75,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Henkinen minä

Ihminen on sekä fyysinen että henkinen. Meidän sielulla on ruumis, eikä ruumiita, joilla on sielu. Olemme henkisiä olentoja joilla on inhimillisiä elämyksiä.
Aineellinen olemuksemme, luut, verisuonet, iho, sydän, iho ym. muiden fysiologisten osien muodostamana kokonaisuutena olemme paljon muutakin, koska kaiken tuon ainekasan löydät myös porsaasta tai hevosesta.
Sinun persoonallinen, ainutlaatuinen olemuksesi on näkymätöntä. Kaikki ajatuksesi ja hengellinen tietoisuutesi ovat toisessa, aineettomassa ulottuvuudessa.
Ruumiisi on ulkokuori, vaikka sen kauneus ja ulkomuoto saattavat näyttää kaikkein tärkeimmältä, sen tehtävänä on pääasiassa pitää sisällään loput sinun suurenmoisesta ihmisyydestäsi. Jos koko ikäsi keskityt pelkästään ulkokuoreen, sinusta tulee henkisesti aliravittu ja onneton.