Turvallisuus
141
page-template-default,page,page-id-141,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Turvallisuus

Sana turvallisuus sellaisena kuin me sitä tässä käytämme, tarkoittaa ulkoisia takeita, omaisuutta kuten rahaa, taloa ja autoa, sellaisia vallituksia kuin hyvää työpaikkaa ja asemaa yhteisössä.
Turvallisuus, täydellinen suunnitelma, on kuitenkin kuolleita varten. Turvallisuus merkitsee sitä, että aina tietää, mitä tulee tapahtumaan. Turvallisuus merkitsee, ettei ole mitään riskiä, jännitystä, haasteita. Turvallisuus ja varmuus tappaa jännityksen ja innostuksen – ja kasvun.
Mutta on olemassa toisenlaista turvallisuutta, ja siihen kannattaa pyrkiä – sisäistä turvallisuutta ja luottamusta siihen, että kykenette vastaamaan kaikkiin haasteisiin, jotka teitä matkan varrella saattavat kohdata. Se on ainoaa pysyvää turvallisuutta ja ainoaa todellista turvallisuutta. Tavarat saattavat tuhoutua, lamakausi saattaa pyyhkiä rahat ja talot mennessään, mutta te itse, voitte olla itseluottamuksen vankka kallio.
Te voitte luottaa niin paljon itseenne ja sisäiseen voimaanne, että näette omaisuuden ja muut hyvinvoinnin ainekset vain elämänne miellyttävinä mutta epäolennaisina lisäkkeinä.

Ulkoinen turvallisuus voi riistää teiltä teidän kykynne elää, kasvaa ja toteuttaa itseänne.