Mietteitä
108
page-template-default,page,page-id-108,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Mietteitä

Lopeta kaikki asiat jotka ei tee sinua onnelliseksi
Rikas on se joka päättää omasta ajastaan
Rikkain on se jonka huvit on halvimmat

Petollinen ystävä on kuin varjo. Niin kauan kuin aurinko paistaa, siitä ei pääse eroon, mutta pilvien peittäessä taivaan se häviää näkymättömiin.
Etsikää tapoja elää yhdessä eikä eristettynä, vieraantuneina. Etsikäämme ymmärrystä, syvempää ymmärrystä toinen toistamme kohtaan.
Koettakaamme ymmärtää myös itseämme, kuulla sisältämme ääni joka kutsuu meitä elämään. 
Äiti Teresa.
Puhtaan sydämessä vallitsee hiljaisuus ja siellä asuu Jumala.
Hiljaisuuden ääni puhuu aina totta ja johdattaa täydelliseen tietoon…hiljaisuudella tarkoitetaan vetäytymistä kaikkeen pyhimpään ja niiden äänien kuulemista mitä korva ei voi käsittää.
Tunne itsesi, mitä syvempi sielusi on, sitä enemmän tarvitset aikaa ja yhä vakavammin sinun täytyy keskittyä oman itsesi tutkiskeluun. Se ei ole helppo tehtävä, älä koskaan sano, että jokin on niin surkuteltavaa, että sinun on paettava sen luota, tai että jokin on niin kaunista, että sinun on oltava sen läheisyydessä. Näiden äärimmäisyyksien välillä kulkee tiesi.
Sinä olet ja omistat paljon enemmän mitä voit käsittää ja ilmaista. Sielusi on rajattoman rikas, mutta puheesi käyhän ja kerjäläisen puhetta.
Elämän tarkoitus, sanotaan vaikka kaipuu, jota ei voi tyydyttää aineellisessa maailmassa. Se on jalon todellisen tiedon kaipuuta. Sen ovat tunteneet kaikki kansat, ja sen on piilevä kaikissa ihmisissä. Jossain se herää niin voimakkaana, että se saa aikaan levottomuutta ja tuskaa. Monin tavoin ihmiset yrittävät tukahduttaa tai sammuttaa janon tai kieltämällä sen olemassaolon.
Sinä haluat tietää tien, se on sinussa itsessäsi. Sinne on kätketty maailman kaikkeuden kaikki salaisuudet.
Puhdas sydän, valpas ymmärrys, vilpitön mieli, uuttera vaivannäkö henkisen lahjan saavuttamiseksi ovat ensimmäiset askelmat joita pitkin on sinun noustava.
Siinä pimeässä puutalossa, pienessä huoneessa sängyssä olin minä. Sen minän sisällä pimeässä oli paljon sitä pienempi minä. Ja sen pienemmän minän sisällä oli vielä paljon pienempi minä. Niin pieni, että äiti ei löytäisi minua enää, enkä minä löytäisi ulos minusta.
Ihmisen tavoitteena onnellisuus ja ongelmat ovat lähes samat maahan, rotuun ja sukupuoleen katsomatta. Ihmisen piilotajunnassa ja ihmisen hengellisessä mielessä kulttuuriset erot ovat hyvin pieniä. Meillä jokaisella on synnynnäinen vaisto totuuteen, erottamaan epäaidon aidosta, mutta monet ”pimentävät” vaistonsa. Mitä enemmän ihminen avautuu luonnon kauneudelle ja henkisille arvoille, sitä onnellisempaa on elämä, ja sitä vähemmän tarvitset korvikkeita.
Miksi luonnonkauniit paikat vetävät ihmisiä puoleensa ja niissä on hyvä olla? Luonnon kautta saamme vaivattomasti yhteyden sieluumme.
Sielumme ohjelmoi arkiminäämme, etsimään onnellisuutta, elämän eheyttä ja täyteyden tunnetta. Ellei sitä etsi omasta sisimmästään, jäljelle jää aistien ja aineen maailma.
Sielustaan tietämätön ihminen joutuu tavan takaa pettymään etsiessään väärältä suunnalta aitoa ja kestävää tunnetta. Maailma on pullollaan houkuttelevan tuntuisia elämyksiä, mutta mikään ei auta. KORVIKE PYSYY KORVIKKENA.
Mies ja nainen koostuvat molemmat sekä maskuliinisesta että feminiinistä psyykestä, mutta toinen niistä toimii aina hallitsevana. Elämä alkaa androgynisenä; ihmisalkiolla ei aluksi ole sukupuolta, vaikka se geneettisesti onkin jo määräytynyt. Muista, että elämä on muodotonta, yhtä ja jakautumatonta ennen kuin se ruumiillistuu. Muista myös, että elämän jakautumaton alkulähde löytyy kehosi sisältä milloin hyvänsä, kunhan vain muistat laskeutua sinne tarpeeksi syvälle.
Mikään tai kukaan ulkopuolinen ei tee sinua onnelliseksi. Todellinen, kestävä onni kumpuaa sisältäsi. Niinpä se on yhteydessä siihen mitä annat ja jaat, ei siihen mitä saat.
Luottamus on sitä, että käytät mielesi voimaa myönteisen lopputuloksen saamiseksi.
Rakkaus ja pelko ovat vastakohtia toisilleen. Kun valitaan rakkaus, pelkoa ei ole, on vain rakkauden eri tasoja. Rakkaus ei myöskään koskaan koske, jos se koskee, se ei ole rakkautta.
Hiljainen tieto on kaiken tietämisen perusta. Se on kymmenien vuosituhansien pituisen evoluution aikana meihin syntynyttä tiedon arkeologista kerrostumaa, se on luonnollista tietämistä. Se vaikuttaa meissä koko ajan, vaikka sitä ei voi ilmaista eikä muotoilla.
Jokainen ongelma on pohjimmiltaan ihmissuhdeongelma. Ja olkoon ongelma kenen kanssa tahansa, me voimme aina ratkaista sen molempien eduksi.
Anteeksianto on salamannopea tapa luoda uudestaan katkennut yhteys.