Epävarmuus
67
page-template-default,page,page-id-67,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Epävarmuus

Vain epävarma pyrkii varmuuteen.
Ehkä te olette turvallisuusekspertti – ihminen joka kaihtaa tuntematonta ja haluaa aina tietää minne on menossa ja mitä hän voi odottaa sinne päästyään.
Varmuuden ehdottomalla ylläpitämisellä saattaa tulla psykologinen este, joka ehkäisee teidän oman henkilökohtaisen tyydytyksenne ja nykyhetken onnen lukemattomin eri tavoin.
Kauneinta mitä voimme kokea on salaperäinen. Se on kaiken taiteen, tieteen todellinen lähde sekä kasvun ja innostuksen.
Monet ajattelevat, että elämän tarkoituksena on varmalla pohjalla pysyminen, ja että on tärkeätä aina tietää, minne on menossa.
Ihminen ei voi kasvaa eikä kehittyä jos tietää vastaukset ennen kysymyksiä.
Jos luotatte itseenne täydellisesti, niin mikään toiminta ei ole teidän mahdollisuuksienne ulkopuolella. Inhimillisten kokemusten koko asteikko on käytettävissänne, jos uskaltaudutte alueille, jotka eivät tarjoa teille mitään takeita.
Jos ajattelette, että teillä täytyy olla jokin syy, kaikkeen mitä teette, sillä mitä järkeä tekemisessä muuten olisi? Pötyä! Te voitte tehdä mitä tahansa ja mitä haluatte vain sen vuoksi, että haluatte sitä. Mitään muuta syytä ei tarvita. Syyn etsiminen kaikkeen on ajattelutapa, joka estää ihmisiä saamasta uusia jännittäviä kokemuksia.