Mineraalit
110
page-template-default,page,page-id-110,bridge-core-2.9.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,qode-page-transition-enabled,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-28.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-9

Mineraalit

Kuolleet lääkärit eivät valehtele.
Tri Joel Wallach

Kahdentoista vuoden aikana tein 17 500 ruumiinavausta 445 eri eläinlajille ja 3 500 ihmiselle, jotka asuivat eläintarhan lähellä ja jotka altistuivat samoille ilmansaasteille. Minulle selvisi seuraavaa: Jokainen eläin ja jokainen ihminen joka kuolee ns. luonnollisista syistä kuolevat ravinnon puutteeseen. Tämä kiehtoi minua ja ajattelin lapsuuskotini vasikoita. Eikö tämä ole ihmeellistä? Kaikki kuolevat ravinnon puutteeseen ja me voimme dokumentoida sen ruumiinavausten perusteella sekä kemiallisesti että biokemiallisesti ja sen perusteella mitä itse näin jne.

Kirjoitin 75 tieteellistä artikkelia, olin mukana tekemässä kahdeksaa kirjaa ja kirjoitin itse yhden opetustarkoitukseen, josta olen varma että opiskelijat käyttivät sitä vain ovitopparina. En saanut ketään innostumaan tästä, olin monta kertaa TV:ssä, esiinnyin 1 700:ssa eri sanomalehtiartikkelissa, avustin aikakauslehtiä, monia paikallis-TV ohjelmia mutta kukaan ei ollut kiinnostunut ravinnosta 60-luvulla.

Sitten palasin koulunpenkille ja minusta tuli lääkäri. Nyt pystyin käyttämään kaikkea eläinlääkärinä oppimaani ihmispotilaisiin. Suunnattomaksi mielihyväkseni se toimi. Vietin 12 vuotta Oregonissa yleislääkärinä. Siellä oppimani haluan jakaa teidän kanssanne tänä iltana. Jos omaksutte 10 % tästä tulee se säästämään teiltä melkoisesti kärsimystä ja paljon rahaa. Tulette saamaan monta tervettä vuotta lisää elämäänne.

Et voi saada tätä kaikkea, terveyttä ja pitkää elämää elämällä kuten olet aina tehnyt. Sinun täytyy tehdä joitakin asioita toisin ja ensimmäiseksi minun pitää vakuuttaa sinut siitä että se on sen arvoista.

Ihmisen geneettinen potentiaali on elää 130 – 140 vuotta.

Maapallolla on viisi eri kulttuuria, joissa ihmiset elävät suunnilleen 130 – 140 vuotiaiksi. Tiibetiläiset läntisessä Kiinassa tulivat kuuluisiksi 1934 James Hiltonin “The Lost Horizon” tunnetun ja palkitun kirjan kautta. Siitä tehtiin elokuva 1937. Suosittelen että katsotte tämän kolme tuntia pitkän elokuvan kun teillä on aikaa. Vanhimmaksi elänyt ihminen joka on dokumentoitu, mutta jota on varmasti jonkin verran liioiteltu, oli eräs tohtori Li Kiinasta läheltä Tiibetin rajaa. Kun hän oli 150 vuotta vanha sai hän todistuksen Kiinan keisarilta, että hän oli syntynyt 1677 ja että hän oli 150 vuotias. Kun hän tuli 200 vuotiaaksi sai hän uuden todistuksen ja hänen sanotaan kuolleen 256 vuotiaana. Tästä kirjoitettiin London Timesissä 1933. Hän oli ehkä 200 vuotias, mutta onhan se kuitenkin huomattava ikä. 1967 tehtiin uusi värielokuva tästä, nimeltään Shangri-La.

Itä-Pakistanissa on kansa nimeltä Hunzakansa, joka on tunnettu siitä että he elävät kauan ja heillä on oikein hyvä terveys. Länsi-Venäjällä asuvat georgialaiset jotka ovat tulleet tunnetuiksi jogurtin markkinoinnista ja siellä ovat myös armenialaiset ym. kansoja, jotka elävät hyvin vanhoiksi, 120 – 140 vuoden ikäisiksi.

National Geographicin tammikuun numerossa 1973 oli erikoinen artikkeli ihmisistä, jotka elävät satavuotiaiksi tai vanhemmiksi. Lehdessä on erityisen hienoja kuvia artikkeleissaan. Muistan erityisesti vanhan naisen joka oli 136 vuotias ja joka istui keinutuolissa sikari toisessa kädessä ja vodkalasi toisessa kädessä. Hän ei ollut vanhainkodissa ja hän nautti elämästä ja selviytyi itsekseen. Oli myös kuvia useista ihmisistä jotka juhlivat korkeaa ikäänsä. Kolmas kuva, jonka muistan oli vanhasta miehestä, joka poimi teelehtiä korkealla puurajalla Kaukasian vuoristossa Armeniassa. Hän kuuntelee pientä transistoriradiota, on 163 vuotta vanha ja kaste- ja syntymätodistuksen mukaan silloin vanhin elävä ihminen.

Läntisellä pallonpuoliskolla Equadorissa on kansa nimeltä Wilcobambaintiaanit Andeilla ja Titicacajärven rannalla Perussa elää eräs toinen intiaanikansa ja heidän uskotaan voivan elää 130 – 140 vuotiaiksi.

Nigeriassa oli päällikkö, jolla 126 vuoden iässä oli edelleen kaikki hampaat tallella ja yksi hänen vaimoistaan painotti, että hänellä olivat muutkin toiminnot tallella. Eräs mies Syyriasta kuoli 133 vuoden iässä 1993 ja hän pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan, vaikkakaan ei sen takia että eli niin vanhaksi, vaan että hänestä tuli isä yhdeksän kertaa 80 vuoden iän jälkeen. Joka lapselle tulee yhdeksän kuukautta, vuoden imetys ja sitä paitsi vuosi joka lapsen välillä. Hänestä tuli isä siitä huolimatta että hän oli yli 100 vuotta. Kaikilla on toivoa!!

Toukokuussa kuoli USA:n vanhin henkilö, Margaret Skeetch, 115 vuoden iässä kaatumisen komplikaatioihin. Hän kuoli siis ravinnonpuutteeseen koska hän kärsi osteoporoosista (luun haurastuma). Hän kuoli kalkinpuutteeseen. Hänellä ei ollut mitään sydänvikaa, ei sokeritautia, ei syöpää tai muita ongelmia, mutta hänellä ei ollut tarpeeksi kalsiumia. Hänen tyttärensä sanoi, että hänellä oli kova makeanhimo ennen kuolemaa. Se on sairaus, jota kutsutaan nimellä “Pika”, josta kerron myöhemmin enemmän. Sille on ominaista voimakas suklaan ja sokerin himo ja siihen liittyy mineraalien kromi ja vanadiini puute.

Marraskuussa 1993 tuli kolme paria ulos keinotekoisesta “Dome”:sta Arizonassa, (dome on keinotekoinen kuvulla peitetty pienoismaailma) jossa he olivat oleskelleet kaksi vuotta. He olivat syöneet täydellistä ruokaa, käyttäneet uudelleen ilman, viljelleet oman ravinnon, heillä oli puhdasta vettä ja myrkytöntä ruokaa. Kun he tulivat ulos, Los Angelesin yliopiston ja Californian yliopiston gerontologit tutkivat heidät. Kun kaikki tiedot oli syötetty lääketieteellisesti ohjelmoituihin tietokoneisiin saatiin tulokseksi, että he olisivat ilman muuta voineet elää 160 vuotiaiksi jos he olisivat jatkaneet samaa elintapaa.

Tämä kaikki kertoo meille ettei ole mikään mahdottomuus elää jopa 140 vuotiaaksi.

Amerikkalaisen keskimääräinen elinikä on 75,5, vuotta. Jos on lääkäri niin elää vain 58 vuotiaaksi. Jos haluat elää tilastojen mukaan 20 vuotta kauemmin älä ala lääkäriksi. Jos haluat elää 120 – 40 vuotiaaksi on kaksi asiaa, joita sinun pitää ajatella. Numero yksi on välttää elämän salakuoppia, ettei astu maamiinaan, sillä silloin sinulta menee henki. Se voi mennä esimerkiksi jos polttaa ja juo liikaa, tai juoksee keskellä moottoritietä keskellä pimeää yötä, pukeutuneena mustiin ja tulee yliajetuksi. Niin mielettömältä kuin se saattaa kuulostaa niin on monia jotka tappavat itsensä tällä mielettömällä tavalla. Amerikassa on monia kymmeniä tuhansia, jotka tekevät näin joka vuosi.

Viimeinen suositus jonka annan koskien maamiinojen välttämistä on, täysin tosissani, vältä, jos mahdollista, lääkäriin menemistä. Tätä kehoitusta tukee Ralph Naderin ryhmän artikkeli tammikuulta 1993. (Ralph Nader on lähinnä kuluttajavalistaja ja juristi Amerikassa). Voimakas 100 sivuinen uutisartikkeli, perustuen 3-vuotiseen kuolinsyiden tutkimukseen amerikkalaisissa sairaaloissa. Johtopäätös kertoo hyvin paljon: “300.000 ihmistä tapetaan joka vuosi pelkästään amerikkalaisissa sairaaloissa lääketieteellisen huolimattomuuden seurauksena.” Se äärettömän korkea luku. Hän ei sano “sattuu” kuolemaan laiminlyönnin tai vastaavan takia. Hän sanoo tapetaan. Se tarkoittaa että lääkärin käyttämä menetelmä oli täysin mieletön, potilas sai väärää lääkettä, väärän annoksen. Nämä ihmiset tapettiin. 300.000!

Osoittaakseni kuinka korkea tämä luku on voimme verrata sitä Vietnamin sodan uhreihin. Kymmenen vuoden aikana kuoli 56.000 ihmistä. Se tekee 5.500 ihmistä vuotta kohti. Tämä saatiin aikaan kun käytettiin tykistöä, kiväärejä, räjähdysaineita jne. tarkoituksellisesti toisten tappamiseen. Miljoonat ihmiset menivät kaduille protestoidakseen tätä sotaa vastaan. Kolmen viimeisen vuoden aikana vallitsi poliittinen sekasorto, opiskelijat linnoittautuivat yliopistolle, kansalliskaarti ampui opiskelijoita Kent Statessa Ohiossa ja ajoimme presidentin pois virastaan.

Tässä meillä on ammattikunta joka sillä, mitä he kutsuvat sairaanhoidoksi ja verorahojen avulla ,Ralph Naderin raportin mukaan tappaa 300.000 ihmistä joka vuosi. Uskon siihen mitä hän sanoo sillä hänellä ei ole mitään syytä valehdella. Voit mennä ulos kadulle milloin tahansa päivän aikana tai vuoden aikana eikä ole yhtä ainutta hullua katusaarnaajaa kyltin kanssa jossa sanotaan: “Suojelkaa meitä lääkäreiltä!”. Ajattele tätä! Tämä on numero yksi! Vältä maamiinoihin astumista. On erityisen arvokasta jos hoidat itseäsi kun voit. Voimme myös ehkäistä sairauksia.

Numero kaksi on että voimme tehdä jotakin positiivista. Tarvitsemme 90 eri ravintoainetta ruoastamme joka päivä. Tarvitsemme 60 mineraalia, 16 vitamiinia, 12 välttämätöntä aminohappoa eli proteiinin rakennusaineita ja kolmea välttämätöntä rasvahappoa. Tarvitsemme näitä joka päivä ettemme saisi ravinnonpuutosta joka aiheuttaa sairauksia. Tarvitsemme joka ainoata ainetta riittävän määrän.

Kun olin nuori olin tosi nörtti (omistautunut) mitä tuli näihin asioihin. Minulla oli leikekirja sillä meillä ei ollut siihen aikaan tietokoneita. Saatoin mennä tovereitteni luo ja kysyä heiltä: “Syötkö vitamiineja?” He katsoivat minua kuin hullua ja sanoivat ehkä: “Kyllä, syön E-vitamiinia.” Katsoin heitä ja odotin muita 89:ää, mutta ei, se jäi vain E-vitamiiniin. Jos nykyään kysyy ihmisiltä syövätkö he vitamiinilisiä he vastaavat: “Kyllä vaan, syön ‘tumsia!” (Tums vastaa suurin piirtein meidän Samariiniamme happovaivoihin.) Sen he tuntevat.

Sanomalehdet ja aikakauslehdet kirjoittavat ravintolisistä, ei asiantuntemuksen takia, vaan siksi että siitä tulee myyvä painos. Koululääketiede on aivan liian kiinni ihmisten parantamisessa kirurgisin toimenpitein, lääkkeillä, kemoterapialla (solumyrkkykäsittely) ja säteilyllä. Suosikkiartikkelini on Time Magazinesta nro 6 huhtikuulta 1992. Ellet ole lukenut sitä niin lue se. Kopioi se ja kiinnitä se kylpyhuoneen tai jääkaapin oveen. Se on etusivun artikkeli: ”Vitamiinien todellinen mahti.” Ne voivat estää syöpää ja sydänsairauksia ja ikääntymisen tuhoja. Siinä on kuusi positiivista sivua ja ainoastaan yksi negatiivinen osuus. Artikkelin kirjoittaja kysyy lopuksi eräältä lääkäriltä mitä mieltä tämä on vitamiineista ja mineraaleista ravintolisinä. “Vitamiinien ja mineraalien syöminen on turhanpäiväistä.” sanoo tri Viktor Herbert, Mount Sinain lääketieteellisen korkeakoulun professori. “Saamme kaiken tarvitsemamme ravinnon ruoasta, sillä lisäravinteet antavat sinulle vain kallista virtsaa.” Missourin käännöksellä se tarkoittaa että virtsaat pois rahasi kun otat ravintolisiä. Voit yhtä hyvin ottaa setelisi, heittää ne vessanpyttyyn ja huuhtoa ne pois. Et saa rahoillesi mitään vastinetta. Nämä huijarit vain vievät rahasi. Hänen sanansa julkaistaan. Se on lehdessä, lääkäri sanoo sen, sen täytyy siis olla totta.

Sanon tämän sinulle kaikkien 17 500 eläimen ja 3 500 ihmisen ruumiinavauksen jälkeen ja koska minulla on lastenlapsia ja pian lastenlastenlapsia pissaan mielelläni pois 50 centistä dollariin per päivä. Se on valtavan halpa vakuutus. Siksi että jos et investoi itseesi dollaria päivässä tulet investoimaan jonkun lääkärin elämäntyyliin. Kun maksat lääkärillesi maksun jotta voit puhua hänen kanssaan, siitä ei mene centtiäkään tutkimukseen miten ehkäistäisiin sairauksiamme jne. Kaikki menee tohtorin Mercedeksen maksuun, hänen lastensa lääketieteellisen korkeakoulun tai Yalen lakiopintojen maksuun. Me olemme tehneet lääkäreistä rikkaita.

Vuosien 1776 ja 1940 välillä Amerikan osavaltiot sijoittivat 80 miljoonaa dollaria sairaanhoitoon ja tutkimukseen. Nykyään se maksaa 1,2 biljoonaa vuodessa! (1 200 miljardia.) Se on meille ilmaista, vai mitä? (“Ei h-tti sentään”, sanoo eräs nainen yleisön joukosta) Ei, se ei ole ilmaista. Meille vain uskotellaan että se on ilmaista. Silloin kaikki haluavat saada vain lisää koska se on ilmaista. Jos käyttäisimme tätä järjestelmää maanviljelyksessä saadaksemme kilon hampurilaista, sen liha maksaisi 550 dollaria pala. Toisaalta jos kääntäisimme järjestyksen toisinpäin ja käyttäisimme maanviljelyksen järjestelmää ihmisten hoitoon, maksaisi perheen sairausvakuutus 10 dollaria kuukaudessa. Pitää vain valita! Minun mielestäni koska me olemme tehneet heistä rikkaita nykyisellä systeemillä valtiollisin tuin ja vakuutusrahoin ovat HE meille velkaa.

Vertaa teollisuutta ja ns. takaisinosto sitoumusta. Tämä alkoi 20 vuotta sitten Ralph Naderin tapauksessa, kun Ford oli tehnyt auton, jossa oli bensatankki edessä. Sattui onnettomuuksia eikä Ford halunnut maksaa virheellisestä suunnittelusta. Nader vei asian oikeuteen ja voitti. Ford sai maksaa kaikkien myytyjen autojen korjauksen. Sairaaloissa tapetaan 300 000 ihmistä joka vuosi eikä kukaan protestoi, sillä sehän on ilmaista!!! Tämä asenne järkyttää minua. Meidän pitäisi saada korvausta myös virhekäsittelyistä.

Oletteko kuulleet puhuttavan vatsahaavasta? Sen katsotaan johtuvan stressistä. Me eläinlääkärit olemme tienneet yli 50 vuoden ajan että vatsahaava, ainakin sioilla, aiheutuu mahalaukun bakteerista nimeltä Helicobacter pilori ja että se joissakin tapauksissa voi kehittyä vatsalaukun syöväksi. Koska meillä ei ole varaa kalliisiin leikkauksiin Mayoklinikalla (silloin olisi lihan hinta noussut 400 markkaan kilo) opimme että eräs hivenaine nimeltä vismutti ja tetrasykliini voivat parantaa vatsahaavan. Maksoi viisi dollaria parantaa sika tällä.

The National Institute of Health ilmoitti helmikuussa 1994 että vatsahaava aiheutuu eräästä bakteerista nimeltä Helicobacter pilori eikä stressistä. Se voidaan parantaa. Lääketieteelliset raportit eivät sano koskaan niin vaan että ”näyttää lupaavalta”,” voi olla hyväksi”. Artikkelissa sanotaan edelleen että se voidaan parantaa vismutilla ja tetrasykliinillä. Niille jotka eivät tiedä mistä vismuttia saa voin kertoa että sitä myydään apteekissa ja se on punertavaa ja halpaa. Sinä voit tosiasiassa parantaa itse itsesi.

Mikä on kuolinsyy numero kaksi Amerikassa sydän- ja verisuonisairauksien jälkeen? Se on kauhea sairaus, syöpä. Kun lääkäri lähettää sinulle laskunsa, pitäisi hänen kopioida uudet havainnot syövästä ja lähettää myös ne. Syyskuussa 1993 tekivät The National Cancer Institute ja Harvard Medical School tutkimuksen syövästä ja julkaisivat, että syöpää vastustava ravinto oli löydetty. He olivat valinneet tämän tutkimuksen tehtäväksi Kiinassa koska Henan provinssissa oli suurin syöpätapausten määrä maailmassa. He valitsivat 29 000 henkilöä tähän tutkimukseen. He antoivat heille vitamiineja ja mineraaleja ja kaksinkertaistivat Amerikassa korkeimman suositellun annostuksen. Se on hyvin kohtuullinen annos. Eräälle ryhmälle valittiin C-vitamiini. Korkein suositeltava annos C-vitamiinille on 60 mg. Kaksinkertaisesta annoksesta tulee 120 mg. Et voi mennä luontaistuotekauppaan ja löytää annosta alle 500 mg aikuiselle. Linus Pauling, joka sai kaksi Nobel-palkintoa sanoo että syövän käsittelyyn ja ehkäisyyn tarvitset jopa 10 000 mg päivää kohti. Kaikki ne lääkärit jotka olivat eri mieltä hänen kanssaan 25 vuotta sitten ovat nyt kuolleet. Nyt 94- vuotias. Linus Pauling työskentelee 14 tuntia päivässä, seitsemän päivää viikossa Big Sur Ranchillaan Kaliforniassa. Hän on edelleen opettajana University of Californiassa San Fransiscossa (yliopisto). Sinä voit tehdä valinnan. Kuunteletko kuolleita lääkäreitä vai Paulingia?

Palataan takaisin tutkimukseen Kiinassa. Heille annettiin kaksinkertainen annos C-vitamiinia, mutta mitään ei tapahtunut. Heille annettiin A-vitamiinia kaksinkertainen annos, mutta mitään ei tapahtunut. Heille annettiin sinkkiä, riboflaviinia (B2), molybdeenia (eräs hivenaine), niasiinia (B3) mutta mitään ei tapahtunut.

Eräässä ryhmässä tapahtui suurta edistystä. Tämä ryhmä sai E-vitamiinia, betakaroteenia ja seleeniä. Jos saat 0,5 % parannuksen ravinto- tai lääketieteellisessä kokeessa olet tehnyt suuren edistysaskeleen ihmiskunnan historiassa. Tämä oli siis suuri edistysaskel, joten tulokset julkaistiin. Haluan että muistatte sen että 0,5 % merkitsee suurta läpimurtoa. Ryhmässä jossa annettiin kolmea eri ainetta, E-vitamiinia, betakaroteenia ja seleeniä viisi vuotta, kuolintapaukset kaikissa eri sairauksissa vähenivät yhteensä 9 %. Yhdeksän sadasta siis jäi elämään. Kaiken tyyppisistä syöpätapauksista jäi henkiin 13 %, jotka olisivat kuolleet ilman näitä kolmea ravintoainetta. Tavallisimman syövän osalta, nimittäin mahasyövän, jäi henkiin 20 %. Mielestäni kaikkien joilla on syöpä pitäisi saada tämä informaatio.

Kananpojan parantava proteiini

Se mitä kerron nyt osoittaa mikä asenne lääkäreillä voi olla. Tämä koskee artritista (nivelreuma). 24 syyskuuta 1993 tuli tiedote Harvard Medical Schoolista Bostonista. Artikkelin otsikko oli “Kananpojan proteiini lievittää turvotusta, kipua ja potilaan vaivoja nivelreumassa”. (Chicken protein holds the swelling and pain of artrit and the patients trial). Valittiin potilaita jotka eivät ole reagoineet tavallisiin reuman käsittelymenetelmiin. He ovat saaneet kultaruiskeita, aspiriinia, prednisolonia, kortisonia, ts. kaikkea mitä voidaan ajatella fyysisenä terapiana. Ainoa mikä oli jäljellä oli vaihtaa nivelet leikkauksella.

Kysyttiin, oliko joitakin potilaita, jotka saattoivat ajatella kestävänsä kipujaan vielä neljä kuukautta. Haluttiin tehdä koe ja saatiin 29 vapaaehtoista. He saivat runsaan teelusikallisen kananpojan rustoa appelsiinimehussa aamuisin. Kymmenessä päivässä olivat kaikki tulehdukset ja kivut poissa Harvardin raportin mukaan. He eivät olleet reagoineet mihinkään tavallisista käsittelymenetelmistä. 30 päivän jälkeen he saattoivat avata purkin kannen ja 90 päivän jälkeen olivat potilaat saavuttaneet enimmäismäärän toiminnoistaan.

Tämän tutkimuksen omituinen osa tulee artikkelin lopussa. Mies joka oli tämän tutkimuksen johtaja, antaa tämän lausunnon Harvardin Medical Schoolista. “Kolmen kuukauden jälkeen oli selvää että tämä lääke oli hyvää tekevä”. Sen perusteella että se toimi, oli kananpojan rustosta tullut lääke. Voit kuvitella miten hän laskeskeli kuinka paljon hän voisi ansaita tällä uudella lääkkeellä. 300 dollaria per purkki ja 20 potilasta jne. Tämä merkitsee että jos menet Kentucky Fried Chickeniin (kanapikaruokaketju) ja ostat paketin paistettuja kananpoikia, heität pois nahan ja lihan ja syöt luut, niin harjoitat lääketiedettä. Jos menet Kentucky Fried Chickeniin keskellä yötä ja keräät kaikki luut jäteastiasta, menet kotiin ja murskaat ne ja kuivaat rustosi mikrossa. Silloin valmistat lääkettä ja FDA (lääkintöhallitus) voi panna sinut vankilaan.

Jos tämä on sinulle vähän hankalaa voit mennä elintarvikeliikkeeseen ja ostaa “Knox jellonia”. Naiset tietävät mitä se on. Se on hyväksi kynsille, hiuksille ja iholle. Se on samaa kuin kananpojan rusto. Se on tehty nautaeläinten luista. Jos sinulla on reuma ja otat tätä appelsiinimehun kanssa sekä kolloidisia mineraaleja, unssin (n. 30 ml) per kilo ruumiinpainoa, tulet syleilemään ja suutelemaan minua kun seuraavan kerran näemme.

Olette varmaankin kuulleet puhuttavan Alzheimerista. Kun olin lapsi 50 vuotta sitten, en ollut vielä kuullut siitä. Se on nykyisin yleisesti esiintyvä sairaus. Joka toinen joka on yli 70 vuotias voi saada sen. Mutta kun olin pieni eläimillä esiintyi Alzheimerin-tautia muistuttava sairaus, jonka maanviljelijät olivat oppineet ehkäisemään.

Voitte varmaan kuvitella kuinka monta eläintä maanviljelijä menettäisi jos siat juoksisivat ympäriinsä ja kysyisivät: “Miksi olen täällä? Missä ruoka on?” Jos niiden paino ei kasva joka päivä, menettää maanviljelijä rahaa. Eläinteollisuudessa me annamme eläimille suuria annoksia E-vitamiinia ja pienempiä annoksia kasviöljyä jotta ehkäisisimme sairauden. Kaikkien pitäisi saada kirje lääkäriltään, joka kertoisi mihin johtopäätökseen San Diegon yliopisto oli tullut heinäkuussa 1992. Puhumme hienosta lääketieteellisestä korkeakoulusta ja he ovat VAIN 50 vuotta jäljessä eläinteollisuutta. Julistettiin että E-vitamiini vähensi Alzheimer-sairaiden muistinmenetystä.

Monellako tässä huoneessa on koskaan ollut munuaiskiviä? Mitä lääkärinne käski teidän ensimmäiseksi lopettaa syömästä? Kalkkia, ei mitään meijerituotteita, ei mitään mikä sisältää kalkkia, sen tähden, että heillä oli se väärä käsitys että ruoassa oleva kalkki muodostaa munuaiskiviä. Se tulee itse asiassa sinun omasta luustostasi, sen tähden että menetät omaa kalkkiasi hurjaa vauhtia seurauksena hyvin uhkaava osteoporoosi (luun haurastuminen). Eläintenpitäjät ovat tietäneet yli 1 000 vuotta, että estääkseen munuaiskiviä pitää antaa eläimille enemmän kalkkia, enemmän magnesiumia, enemmän booria. Tämä on hyvin tärkeää, sillä jos eläin saa munuaiskiviä se kuolee. Kun me saamme niitä, me toivomme että olisimme kuolisimme…

Maanviljelijä ei anna eläimen kuolla ennekuin hän voi syödä sen tai myydä sen markkinoilla. Opimme estämään sellaisia asioita kuten esimerkiksi munuaiskiviä. Teidän, erityisesti teidän joilla on ollut munuaiskiviä pitäisi saada lääkäriltänne paperi, jossa sanotaan mikä estää munuaiskiviä.

Maaliskuussa 1993 tuli Harvard Medical Schoolilta julkaisu jossa sanottiin että kalsium vähentää munuaiskivien riskiä. Uutinen joka pani vanhan lääketieteellisen viisauden päälaelleen. Oltiin tutkittu yli 45 000 ihmisen ryhmää ja havaittu että ihmisillä, jotka söivät kalsiumpitoista ruokaa oli pienempi riski saada munuaiskiviä. Heidät oli jaettu viiteen ryhmään ja sillä ryhmällä joka oli saanut eniten kalsiumia ei ollut lainkaan munuaiskiviä. Heiltä kului 1 000 vuotta saavuttaa eläinteollisuus.

Suunnilleen viisi vuotta sitten, kun aloitin tämän ristiretken luennoimalla ihmisille kaikkialla Amerikassa, ymmärsin että tulisin hulluksi olemalla matkoilla 300 päivää vuodessa. Päätin, että tarvitsin rentouttavan harrastuksen, jonka voisin ottaa mukaani kaikkialle. Voisin mennä hotellihuoneeseeni, harjoittaa harrastustani ja tuntisin oloni taas hyväksi. Mutta halusin harrastuksen, joka auttaisi muita ihmisiä. Se ei voisi olla ristisanatehtävät. Se on kyllä hyvää henkistä harjoitusta, mutta se ei auta ketään muuta. En voisi ottaa kompostia mukaani, sillä sitä hotelli ei hyväksy. Päätin alkaa kerätä lääkärien ja lakimiesten kuolinilmoituksia. Se saattaa kuulostaa hullulta, mutta minähän kerroin teille että lääkäri elää keskimäärin vain 58 vuotiaaksi, kun me muut elämme 75,5 vuotiaiksi. Lääkärit ovat ryhmä, joka puhuu muuta kuin tekee. Sinun pitää lopettaa suolan käyttö, ei kahvia, ei voita jne. Sitten he itse kuolevat etuajassa! Ne muut jotka elävät 130 – 140 vuotiaiksi kaatavat suolaa teehen, juovat suuria määriä teetä, käyttävät voita ruoanlaitossa jne. Keitä meidän pitäisi itse asiassa uskoa. Niitä jotka elävät hyvin kauan vai lääkäreitä, jotka elävät 58 vuotiaiksi. Niin, taas on sinun valintasi!!

Minulla on mukanani joitakin suosikkikuolinilmoituksiani. Tri Stuart Catwright, ikä 38, kuoli yhtäkkiä kotonaan. Hän oli perhelääkäri. Hän kuoli rikkimenneen valtimon takia (aneurysmi ), ts. valtimo räjähti kuin ilmapallo, siitä johtuen että se oli aivan hauras kunnes se halkesi. Hän kaatui kuin nuijittu härkä. 1957 me opimme että aneurysmi johtuu kuparin puutteesta. Meillä oli 57 000 kalkkunanpojan projekti ja ne saivat kaikki ne 90 ravintoainetta. 13 ensimmäisen viikon aikana kuoli lähes puolet kalkkunoista. Niille tehtiin ruumiinavaus ja me havaitsimme että ne kaikki olivat kuolleet rikkimenneen valtimon takia. Kaksinkertaistimme kuparin määrän ja seuraavana vuonna kun kuoriutui 500 000 kappaletta ei ainutkaan kuollut. Tämä koe tehtiin hiirillä, kissoilla, koirilla, lampailla, sioilla ja muilla eläimillä ja havaittiin, että on lukuisa määrä sairauksia, jotka aiheutuvat kuparin puutteesta. Harmaat hiukset voivat olla ensimmäinen oire, joten kun sinä saat harmaita hiuksia voi se johtua kuparin puutteesta. Toinen oire voi olla rypyt, joustavat säikeet ihossasi häviävät. Alat muistuttaa kuivattua luumua. Sitten meillä on suonikohjuja, kun niitä alkaa esiintyä siellä täällä. Voit tietysti aina mennä plastiikkakirurgille ja antaa hoitaa asian, mutta on paljon halvempaa, tehokkaampaa ja varmempaa jos sen sijaan otat kuparia.

Tri Cartwrightilla oli lääketieteellinen koulutus, mutta hänellä ei ollut kallista virtsaa, joten hän kuoli sellaiseen mihin edes kalkkunan ei tarvitse kuolla.

Sitten meillä on tämä mies, joka oli tohtorien tohtori. Hän oli 57 vuotias ja saanut koulutuksen Harvard Medical Schoolissa ja hän oli fil tri Yalesta. Hänelle tehtiin ruumiinavaus ja häneltä löydettiin rikkimennyt valtimo ja hän kuoli siis kuparin puutteeseen. Myöskään hänellä ei ollut kallista virtsaa.

Tässä on lakimies, tämä nainen oli tunnettu, 44 vuotta vanha ja hänestä kirjoitettiin New York Timesissa. Hänellä oli teräsvyö (voiko sillä olla judon kanssa tekemistä?) ja hän oli ylellisen liikuntaklubin jäsen. Hän kuoli aivojen rikkimenneeseen aneurysmiin. Jos ei tehdä ruumiinavausta se voi näyttää halvaukselta tai aivoverenvuodolta. Hänellä ei ollut kallista virtsaa.

Moniko teistä on kuullut puhuttavan miehestä nimeltä Stuart Burger? Hän kirjoitti viisi myyntimenestyskirjaa terveydestä, ruokavaliosta ja ravinnosta. Hänellä oli lääketieteen tutkinto hyvin hienosta Bostonilaisesta oppilaitoksesta. Hän kirjoitti kirjat nimeltään “The Southampton diet for weight loss”(dieettikirja), “For ever young”(ikuisesti nuori), “Twenty weeks younger”(kaksikymmentä viikkoa nuorempi) ja “How to be your own nutrionist”(ole oma ravintoneuvojasi). Hän kuoli 40-vuotiaana. Mitä mieltä olet hänen neuvojensa seuraamisesta? Hän kuoli kardiomyopatiin (lääketieteen sanakirjan mukaan sydänlihaksen sairaus ilman tunnettua syytä), joka aiheutuu seleeninpuutteesta. Jokainen maatalouden harjoittaja tietää että se aiheuttaa lihassairauksia ja voi mennä kauppaan ja ostaa seleenipellettejä (voidaan antaa myös seleeniruiskeita). Tri Stuart joka kirjoitti viisi bestselleriä ravinnosta kuoli ravinnonpuutteeseen. Hänellä ei ollut kallista virtsaa. Voit kokonaan estää kardiomyopatin 10 centillä päivässä. Tietojemme mukaan ne ovat niitä maamiinoja joita voimme välttää.

Lääketieteellinen vaihtoehto seleenille on sydämensiirto. Se maksaa 750 000 dollaria. Lääketieteen edustajat saavat sydämen ilmaiseksi lahjoittajalta, he saavat veren verensiirtoon ilmaiseksi omaisilta, he maksavat 2,50 dollaria leikkausmateriaalista. He vaativat meiltä 750 000 dollaria leikkauksesta.

Kun Los Angelesissa oli maanjäristys jokin aika sitten, pantiin ihmisiä vankilaan 60-90 päiväksi sen takia että he olivat myyneet pelosta suunniltaan oleville ihmisille gallonan vettä neljällä dollarilla. Vankilaan tilanteen hyväksikäytöstä myymällä vettä neljällä dollarilla. Minusta se on yritteliäisyyttä. Mitä tulee ihmisiin, jotka tarvitsevat uuden sydämen on kyse myöskin pelosta suunniltaan olevista ihmisistä. 750 000 dollaria – meidän pitäisi laittaa lääketieteen edustajat vankilaan. Se olisi oikeudenmukaisempaa kuin neljästä dollarista vettä.

Sen sijaan me kumarramme lääkäreille kaiken tämän korkeateknologisen lääketieteen ansiosta. Koko Amerikan väestöstä pelastetaan tällä tavalla noin 50 henkeä vuodessa. Onko tämä kustannustehokasta? Mielestäni ei. Joka tapauksessa tri Stuart Burgerilla ei ollut kallisarvoista virtsaa.

12 vuoden aikana jotka olin lääkärinä Portlandissa, tuli silloin tällöin luokseni joku jolla oli paha päänsärky . Silloin menin potilaan luo ja painoin poskionteloita. Jos polvet taipuivat, tiesin että oli kyse sivuontelotulehduksesta eikä mistään muusta. Potilas kysyi: “Miksi tohtori tekee noin, se tekee kipeää!” Vastasin: ”Tämä on hyvin halpa laboratorio testi, joka säästää sinun rahojasi”. Jos heillä olisi ollut verenvuotoa nenästä ja olisin lähettänyt heidät röntgeniin 435 dollarilla nähdäkseni olisiko se ollut syöpää, olisin ollut hyvä varas. Olisin myös voinut mennä ulos ja kerätä kaikki kodittomat ja lähettää heidät röntgeniin. Olisin voinut sanoa heille että jos menette röntgeniin saatte minulta jälkeenpäin päivällisen ja oluen. Olisin voinut saada kokoon 100 henkilöä päivässä. Sitten olisin voinut istuutua ja laskea yhteen. Jokainen tavallinen lääkäri voi saada kasaan 228 660 dollaria per vuosi “catscan” -röntgenillä, neljännes miljoonan dollaria. Jos muissa ammateissa tehtäisiin tätä, esim. lakimiehet, poliitikot, liikemiehet jne. joutuisivat he vankilaan! Lääkäreille se on OK! Siksi että vakuutus tai “Hillary” maksaa sen. Me emme välitä jos he varastavat kaiken meiltä. Se on ilmaista!

Lupasin kertoa Pikasta. Se on merkillinen sairaus. Maanviljelijät tuntevat sen. Jos hevonen pureskelee seimeä, on parasta antaa sille mineraaleja muuten se syö suihinsa koko seimen. Lypsylehmät menettävät paljon mineraaleja maidossaan ja jos lehmä alkaa syödä kiviä on sillä Pika. Taitava maanviljelijä antaa sille silloin mineraaleja. Ihmisillä se näkyy esim. joskus raskaana olevilla naisilla. He herättävät meidät keskellä yötä ja sanovat: “Kuule, sinun on paras nousta ylös, sillä minun täytyy saada pikkelssiä ja jäätelöä”. Sikiö ottaa suolaa jne. Vastaanotolleni saattoi tulla naisia ja sanoa: “Tohtori, minun täytyy varmaan mennä psykologille”. “Minkä takia?” “Herään keskellä yötä, menen ulos ja syön maata”. “Se ei ole vaarallista, mutta syökää vain puhdasta maata”.

Lapset saattavat syödä väriä joka sisältää lyijyä ja heillä on paljon ongelmia oppimisessa, anemiaa jne. Se maksaa yhteiskunnalle miljoonia dollareita ja sitä voitaisiin auttaa mineraaleilla 10 centillä päivässä. Nämä ovat teidän verorahojanne jotka annamme heidän tuhlata.

Jos sinulla on seleenin puute etkä halua odottaa kunnes yhtäkkiä kuolet sydänkohtaukseen, katso käsiäsi ja kasvojasi onko sinulla ns. vanhuuden pilkkuja. Silloin sinulla on luultavasti varhainen seleenin puute. Ne ovat vapaiden radikaalien aiheuttamia vahinkoja ja jos sinulla on tietoa mistä se johtuu voit alkaa ottamaan kolloidista seleeniä ja kuudessa kuukaudessa se on poissa. Vahingot häviävät ulkopuoleltasi, ne häviävät sisältäsi, aivoista, sydämestä, maksasta ja munuaisista.

Kuinka monella tässä huoneessa on alhainen verensokeri? OK, noin 10 prosentilla. Kuinka moni on nähnyt hyperaktiivisen lapsen? Kaikki. Ihmiset joilla on sokeriongelma ovat kuin alkoholisteja. On hyviä ja huonoja sellaisia. Hyvät nukahtavat kun he juovat liikaa. Samoin ne joilla on alhainen verensokeri, he syövät tukevan aterian, palan pizzaa ja tuntia myöhemmin he menevät nukkumaan. Sitten meillä on huonot alkoholistit. Heistä tulee väkivaltaisia ja alkavat tappelemaan kaikkien kanssa, lyövät vaimoa, lapsia ja koiraa, sahaavat poikki naapurin puun, ajavat holtittomasti ja tappavat ihmisiä. Nämä ovat niitä huonoja juojia. Ihmiset joilla on verensokeriongelmia ovat vähän hulluja. Muistatteko “The Twinky-puolustuksen”? Kuinka joku murhasi kaksi ihmistä ja väitti että hän oli syönyt “Twinkyä” ennenkuin murhasi heidät ja hänet vapautettiin koska hän sekosi väliaikaisesti joka kerta kun hän söi sokeria. Sitä teidän ei pidä kokeilla.

Kromi- ja vanadiinipuute johtaa verensokeriongelmaan ja jos annat sen mennä liian pitkälle se päätyy diabetekseen. Varhainen tinan puute voi ilmetä kaljupäisyytenä. Näen tässä huoneessa monta jolla on tinan puute. Jos annat sen mennä liian pitkälle voi se johtaa kuurouteen. Sitten meillä on boorin puute. Tiedämme että boori auttaa sinua valmistamaan estrogeeniä ja testosteronia. Jos ette saa tarpeeksi booria te naiset tulette kärsimään paljon vaihdevuosista. Jos te miehet ette saa tarpeeksi booria ette tiedä pitäisikö teidän viedä, vai antaa viedä itseänne tanssilattialla. Tulette olemaan hämillänne.

Sinkin puutteen ensimmäinen oire voi olla huono haju- ja makuaisti. Ruoka ei enää maistu vaikka et ole vilustunut. Vaimo sanoo: “Eikö sinua kiinnosta mitä on päivälliseksi? Olen seissyt koko päivän keittiössä ruokaa laittamassa”. Sanot: “En maista mitään”. Miehellä on luultavasti sinkinpuute.

Laboratorioeläimet tarvitsevat vähäisiä määriä seitsemää harvinaista hivenainetta. Ne kaksinkertaistavat eläinten eliniän. Sitä ei ole osoitettu vielä ihmisillä, mutta en aio odottaa 500 vuotta että lääkärit todistaisivat sen. He kiistelevät edelleen C-vitamiinin ja kalsiumin parissa. Ne eivät ole tappaneet yhtään laboratorioeläintä, päinvastoin. Ne eivät ole lääkkeitä. Nämä maametallit ovat lentimum, praseodyymi, neodyymi, samarium, jerobium, eterbium ja tulium. Täytyy olla joku syy että ne on nimetty vanhantestamentin kaupunkien mukaan.

Muistakaa että sanoin meidän tarvitsevan 90 ravintoainetta, 60 mineraalia (mineraalit ovat tärkeitä koska ne auttavat kehoa vastaanottamaan vitamiineja), 17 vitamiinia, 12 välttämätöntä aminohappoa ja kolmea välttämätöntä rasvahappoa. Meillä on onnea koska kasvit voivat valmistaa näistä useimpia. Ne ottavat hiiltä ilmasta, tekevät hiiliketjuja ja me saamme vitamiineja, aminohappoja ja rasvahappoja. Mutta sinun pitää syödä 15-25 erilaista kasvia joka päivä oikeassa suhteessa saadaksesi kaiken tämän. Teoriassa se on mahdollista mutta useimmat amerikkalaiset eivät tee sitä. Keskivertoamerikkalainen uskoo että jos hän syö joitakin perunan paloja on hän syönyt vihanneksia. Ajatelkaa mitä pidätte vihanneksina. Ihmiset tekevät niin kuin heidän lääkärinsä sanoo ja syövät vähärasvaista kalkkunanrintaa ja kaatavat päälle purkin majoneesia ja laittavat sen kahden “Wonder-leivän” väliin. Tiedättehän tämän leivän jolla voi eristää talon ja jota voi käyttää kengänpohjallisena.

Jos tiedätte että on mahdollista saada kaiken ruoasta, tiedätte myös että on aika epätodennäköistä että niin myös tapahtuu. Jos tämä elämä on teille niin arvokas kuin omani on minulle ja minun lapsilleni, lapsenlapsilleni ja lapsenlapsenlapsilleni, niin pitäkää huoli että saatte nämä vitamiinit, mineraalit, aminohapot ja rasvahapot, muuten ette voi tulla 120-, 140-vuotiaiksi.

Minulla jotain traagista sanottavaa mitä tulee mineraaleihin. Kasvit eivät voi valmistaa mineraaleja. Näitä ei ole enää maaperässä eikä niitä ole sen tähden meidän kasveissamme. Senaatin dokumentti nro 264, 74. kongressin toisesta istunnosta sanoo että maa USAssa on tyhjennetty mineraaleista, joten kasvit eivät saa mineraaleja ja ihmiset jotka syövät näitä kasveja, kärsivät mineraalipuutteesta. Mineraalilisät ovat ainoa mahdollisuus parantaa heidät. Tämä kirjoitettiin vuonna 1936, yli 60 vuotta sitten.

Luuletteko että tilanne on parantunut sen jälkeen? Ei tietystikään. Se on tullut paljon huonommaksi. Syynä on se että lisäämme NPK:ta maahan. Typpi – fosfori – kalium. Teidän jotka eivät ole maanviljelijöitä pitää tietää että maanviljelijä saa maksun määrästä eikä laadusta. Hän ei saa maksua siitä että lisää 60 mineraalia takaisin maahan. Kestää vain 5-10 vuotta imeä maaperä tyhjiin. Joka kerta kun siitä otetaan sato, ottavat kasvit mineraaleja maaperästä. Se toimii kuin shekkitili, jos panet vain kolme dollaria ja nostat 60, mitä sitten tapahtuu? Et voi nostaa mitään, sillä shekillä ei ole katetta. Voin sanoa tämän teille meidän terveydestämme juuri nyt. Emme voi nostaa mitään terveystililtämme sillä maa on epätasapainossa. Olemme kaikki vastuussa terveydestämme siten että huolehdimme siitä että saamme mineraalimme.

Moni on kysynyt minulta mitä ihmiset tekivät sata tai tuhat vuotta sitten. Hehän eivät voineet ostaa mitään lannoitteita. Ajatelkaa egyptiläisiä ja kiinalaisia ja ihmisiä Intiassa jotka elivät suurten virtojen ympärillä. Joka vuosi joet tulvivat yli äyräittensä. Aivan samoin kuin ne tekivät Missourissa 1993. Joka kerta kun tämä tapahtui tuli mineraalipölyä vuorilta tuhansien mailien päästä. He rukoilivat kaikkia niitä jumalia joita heillä oli, veden jumalaa, virran jumalaa, kiven jumalaa ja he pyysivät, että tulva tulisi. Me pyydämme että se EI tulisi.

Kuningas Filippos, joka oli Aleksanteri Suuren isä, meni naimisiin 12-vuotiaan kuningattaren Kleopatran kanssa. Hän ei näyttänyt Elisabet Taylorilta, meikatulta ja kauniissa vaatteissa, hän oli pieni litteärintainen teini-ikäinen. Mutta Filippos nai hänet sen tähden että Kleopatra kontrolloi maailman parasta vehnää. Filippos halusi että hänen Makedonian armeijansa valloittaisi maailman hänen pojalleen Aleksanterille. Hän tarvitsi maailman parasta vehnää jotta hänen armeijansa jaksaisi marssia kahdeksan tuntia päivässä, taistella kuusi tuntia ja voittaa. Jos he söisivät puutteellista Kreikkalaista vehnää, he eivät jaksaisi mitään. He tiesivät että paras vehnä tuli Egyptistä. Tulvat antoivat sille mineraaleja. Kaikki tämä kulttuuri, kaikki arkkitehtuuri, kaikki teknologia tuli tästä maasta. Sen tähden että he olivat älykkäämpiä, sen tähden että heillä oli enemmän ravintoaineita. Toinen tapa saada mineraaleja ennen vanhaan oli mm vuoroviljely, muuttaminen uudelle maalle (paimentolaiset) tai harjoittaa laidunviljelyä. Nykyaikaisesta maanviljelystä puuttuu kaikki tämä. Alamme saada kuvan valmiiksi.

Valitsen muutamia mineraaleja, vain muutamia, jotta saatte pienen käsityksen siitä mikä soveltuu kaikille. Otamme tavallisen mineraalin, kalsiumin. Kalsiumin puute aiheuttaa 147 eri sairautta. Niillä on kaikilla eri nimi. Osteoporoosi on kuoleman syy numero 10 vanhoilla ihmisillä USAssa. Maksaa 35 000 dollaria operoida uusi lonkkanivel. Se on OK koska sehän on ilmaista. Vakuutus maksaa.

Eläimillä ei ole osteoporoosia. Kalsiumia 10 centillä päivässä estää 35 000 dollarin leikkauksen.

Painuneet ikenet. Hammaslääkäri voi sanoa sinulle, että jos haluat välttää sen, sinun pitää harjata hampaat joka kerta ruokailun jälkeen. Mutta eläimillä ei ole hammasongelmia, eivätkä ne harjaa koskaan hampaita. Painuneet ikenet johtuvat kalkin puutteesta. Leukaluu on yksinkertaisesti sulanut pois eikä kaipaa hampaiden harjausta. Jos sinua vaivaa tämä on sinulla kehittynyt osteoporoosi. Artrit. Puhuimme edellä artritiksesta ja kananrustosta. 85 % kaikesta artritiksesta johtuu pitkälle edenneestä osteoporoosista nivelissä. Puhumme artritiksesta, artroosista, ostoearitiksesta, noidannuolesta, reumatismista jne. Ellet ota särkytablettia tai muuta tulehduksen vastaista artriittiisi, niin joudut tuntemaan sen. Sinulla pitää olla keppi tai kainalosauvat niin ettet aiheuta painoa nivelien päälle. Mieti sitä hetki.

Jos ajat traktoriasi pellolla tai Mercedestäsi tiellä ja olet unohtanut laittaa kannen öljyaukkoon, niin öljy valuu ulos. Moottori kuumenee ja hälyttää: “Minä käyn kuumana anna vähän öljyä!” Hälytys ärsyttää sinua, joten pysähdyt , avaat konepellin, otat hohtimet esiin ja katkaiset merkkivalon johdon ja jatkat ajelua. Tekisitkö sinä tämän? Et tietenkään! Meillä on särkytabletteja artriittiin ja menemme tanssimaan humppaa, Texas twosteppiä tai aerobiccaamme. ”Tohtori, tabletit vaikuttavat hyvin. En tunne mitään”. Jatkat entistä enemmän ja teet lääkäristäsi rikkaan. Sitten sinun on pakko mennä nivelleikkaukseen.

Korkea verenpaine.

Eräs suosikeistani! Se on eräs niistä jutuista jossa lääkärisi käskee sinua lopettamaan eri aineitten käytön, esimerkiksi suolan. He ovat tyhmempiä kuin lehmät, sillä mitä annamme ensimmäiseksi karjalle? Suolalohkareen. Muuten ne kuolevat. Meidän annetaan kuvitella ettemme tarvitse suolaa. Sinun pitäisi uskoa että saat kaiken tarvitsemasi salaatista, leivästä jne. Älä usko sitäkään! Muista että kauan elävät ihmiset laittavat teehensä rypäleen kokoisen palan suolaa ja he juovat monta kuppia päivässä.

He elävät korkealla, missä on valtavan kuivaa, heidän täytyy pitää yllä nestetasapainoa. He lisäävät myös voita teehen!! Lääkärit jotka elävät 58 vuotta sanovat ei suolaa, ei voita. Ne jotka elävät 140-vuotiaiksi käyttävät sekä suolaa että voita teessä. Myöskin tässä tapauksessa voit valita.

Käytettiin 30 miljoonaa verovarojamme, ja kaksi vuotta sitten, 20 vuoden tutkimusten jälkeen, julkaistiin raportti. Otettiin 5 000 henkilöä joilla oli korkea verenpaine ja heiltä otettiin lääkkeet pois. Heidät pantiin hyvin vähäsuolaiselle dieetille. He kuolivat kaikki. Ei mikään suuri yllätys minulle, mutta joku sai PhD-arvon (tri) palkkiona. Kun he katsoivat tuloksia he sanoivat: “Jaha, vain 99,5 % ihmisistä ei saanut mitään tulosta tästä testistä ennen kuin he kuolivat”. 0,3 %:lla väheni verenpaine vähäsen ennen kuin he kuolivat vähennettyään suolaa.

Ne jotka arvioivat tätä raporttia sanoivat: “Näille potilaille ei ole mitään merkitystä vaikka he suolaavat kaiken mitä he syövät, maapähkinät, pikkelssin ja kaiken syömänsä. Suolasta huolehtiminen aiheuttaa enemmän stressiä kuin suolan syöminen”.

Heillä oli vertailuryhmä jolla oli korkea verenpaine ja nämä saivat kaksinkertaisen annoksen kalkkia. Kokeilu lopetettiin kuuden viikon jälkeen, sillä heillä EI ENÄÄ OLLUT korkeaa verenpainetta. Onko joku saanut lääkäriltään kirjeen kehotuksella kaksinkertaistaa kalsiumin saantinsa vähentääkseen korkeaa verenpainetta? Ei ainoakaan!

Unettomuus.

Heräät aamulla ja olet väsyneempi kuin nukkumaan mennessäsi. Sitä varten saat lääkäriltäsi tabletteja. Unitablettien yliannostus vie hengen 10 000:lta Amerikkalaiselta joka vuosi. Se on lääkärien ohje ja sillä tavoin he huolehtivat meistä. Muistatteko kun George Bush matkusti Japaniin. Hän sai unitabletteja voidakseen nukkua aikaeron takia. Eräs sivuvaikutus on pahoinvointi ja oksentelu. En tiedä mitä he sanoivat Japanissa, mutta se oli World TV:ssä! Meidän presidenttimme oksensi polvillaan Japanin suurlähetystössä. Varmaankin sen takia hän hävisi vaalit myöhemmin.

Munuaiskivet.

Meille sanotaan että meidän pitää vähentää kalsiumin saantia koska heillä on se virheellinen käsitys että nämä sairaudet tulevat ruoastasi. Sen sijaan ne tulevat sinun luustostasi kun sinulla on laukkaava osteoporoosi. Sinä tarvitset enemmän kalsiumia, ei vähemmän. Meillä on kouristuksia ja nykimisiä. Heräämme keskellä yötä kouristuksiin ja kipuihin emmekä tiedä miten selviytyisimme siitä. Olemme kaikki kokeneet sen. Se on hyvin yleistä.

PMS

Esikuukautinen oireyhtymä. Lääketieteellinen käsittelymenetelmä on operoida kohtu pois. Sitä on tehty 100 vuotta. Lääkärit tekevät noin 285 000 tarpeetonta poistoleikkausta joka vuosi sillä se auttaa heitä suorittamaan uuden Mersun osamaksuerän. Jopa AMA sanoo että he tekevät sen turhaan, mutta heidän oikeuttaan harjoittaa ammattiaan ei peruuteta. Ajattelepa naista nelissäkymmenissä, joka valittaa että naapurin lapset haukkuvat häntä noidaksi, mies jättää hänet, hän menettää työnsä. Hänen täytyy tehdä jotakin. San Diegon yliopisto julkisti kolme vuotta sitten raportin jossa sanottiin että jos nainen kaksinkertaistaa kalsiumin saantinsa pääsee hän eroon 85 %:sta kaikista PMS-oireista. Kun tämä tuli julkisuuteen niin luontaistuotekauppojen ulkopuolella seisoi pitkä jono ihmisiä seuraavana aamuna. Jokainen jonossa ollut oli mies!! He olivat siellä tyttäriensä, tyttöystäviensä ja vaimojensa tähden.

Selkäsärky lantion alaosassa. Useimmilla siitä kärsivistä on paikallaan istuttava tai yksitoikkoinen työ. Se on suuri ongelma, joka johtuu osteoporoosista nikamissa. Jos välilevyillä ei mitään mihin kiinnittyä sen tähden, että nikamarämistä on kalkki hävinnyt, mitä tapahtuu välilevyille? Heillä on ehkä sitä paitsi kuparin puute ja kudosten huono joustavuus. He menevät ehkä ortopedille tai reumatologiselle kirurgille. Saat ehkä rentouttavaa lääkettä, ehkä valiumia tai välilevyn leikkauksen.

PMS, menet gynegologille, lääkärille, ehkä psykologille. Kaikki tämä vain kalsiumin puutteen takia! Maksaa 10 centtiä päivässä parantaa se. Miksi? Meillä on sairausvakuutus, Medicare (ilm. terv.huolto) ja Medcaid, me maksamme keskimäärin 25 000 – 250 000 dollaria vuodessa ja käymme läpi 5-10 kirurgista toimenpidettä, kaikki tämä sen takia että meillä on kalsiumin puute. Pyydämme lääkäreitä tekemään sen. Se on meidän valintamme!

Lopuksi haluan puhua diabeteksesta. Se on kuoleman syy numero kolme USA:ssa. Sillä on hirvittäviä seurauksia ja siitä seuraa muita sairauksia. Se aiheuttaa monenlaista sokeutta. Monenlaista munuaisongelmaa. Kaikenlaisia lihassairauksia. siihen sisältyvät sydänsairaudet, jotka ovat kuoleman syy numero yksi. Sitten meillä on amputoinnit, mutta se on tietysti ilmaista. Se lyhentää elämääsi.

Opimme 1957 eläinteollisuudessa että voimme estää ja parantaa diabeteksen kahdella hivenaineella. Se julkaistiin Amerikan tieteen federaalisessa julkisessa sanomalehdessä, National Institute of Healthissa, elokuussa 1957.

Kaksi hivenainetta jotka voivat estää ja parantaa diabeteksen ovat kromi ja vanadiini. Vancouver Medical Schoolin mukaan vanadiini yksistään voi korvata insuliinin jota käyttää 85 % kaikista diabeetikoista. Insuliinin käyttöä ei voi lopettaa yhtäkkiä, sitä pitää vähentää asteittain. Useimmilla ihmisillä kestää 4-6 kuukautta korvata insuliini kromilla ja vanadiinilla. Olen nähnyt sen vaikuttavan satoihin ja taas satoihin ihmisiin.

Mielestäni seuraava on rikollista. Jos kirjoitat Hills Packing Companyyn, Topicaan, Kansasiin ja kysyt kuinka monta mineraalia on koiran ruoassa, he vastaavat että siinä on 40 mineraalia. Jos sitten kirjoitat C B:lle St Louisiin ja kysyt montako mineraalia on laboratoriorotille tarkoitetuissa tableteissa he vastaavat että niissä on 28 mineraalia. Annan kaikille tässä huoneessa oleville uuden sadan dollarin setelin jos voitte näyttää minulle lapsille tarkoitetun luontaistuotekaupasta ostetun mineraalipurkin jossa on enemmän kuin 11 mineraalia. Koirat saavat 40 mineraalia, ne ovat harvoin sairaita. Rotat saavat 28 ja ihmislapset saavat vain 11 mineraalia. Onko se oikeudenmukaista? Ei, sitä sanotaan pettämiseksi. Voit ottaa mitä lajia tahansa… Simelackia, mitä haluat. Siksi sitä kutsutaan Simelackiksi, koska siitä puuttuu (lacks) kaikki.

Jos olen saanut sinut vakuuttuneeksi siitä että on välttämätöntä syödä kaikkia näitä ravintoaineita itse, että et voi luottaa siihen että ruoka sisältää kaiken, että et varmastikaan voi luottaa johonkin joka on purkissa, pakattuna, pullotettuna jne. silloin voit olla tyytyväinen.

On kolmen tyyppisiä mineraaleja joihin voit luottaa. Yksi tyyppi on metalliset mineraalit. Ne on tehty pääasiassa jauhetuista kivennäisistä kuten esimerkiksi osterin kuorista, munan kuorista, dolomiittikivestä, kalkkikivestä, kalsiumkarbonaatista, erilaisista savista, merenpohjan mineraaleista. Imeytymisosuus suolistossa on 8 ja 10 prosentin välillä.

Minun täytyy kertoa eräs tarina. Tapasin erään miehen pohjoisessa Michiganissa. Hän omistaa jätetynnyriyrityksen. Niitä on ulkokäymälöissä. Hän sanoi: “Kun keräämme ja tyhjennämme ne löydämme satoja sulamattomia vitamiini- ja mineraalitabletteja”. “Mistä tiedät että ne ovat vitamiinitabletteja?” “Se lukee niissä”. Hän vei minut ulos ja näytti minulle kokonaisen vuoren niitä jotka olivat siivilöityneet ritilässä ja muuta jätettä jotta ne eivät tukkisi viemäristöä.

Ne voivat esimerkiksi sisältää rautaoksidia. Mitä se on? Ruostetta!! Voit aivan yhtä hyvin mennä nuolemaan ruostetta jostakin.

Jos otat “kalsiumlaktaattia”, sanokaamme että se on 1000 mg:n kalsiumtabletti. Jos otat kaksi sellaista et saa 2000 mg kalsiumia. Siitä imeytyy vain 10 %. Muu on laktoosia eli maitosokeria. Saat 50 mg kalkkia. Sinun täytyy ottaa 90 sellaista tablettia joka päivä. Sen jälkeen sinun pitää ottaa enää 59 mineraalia lisäksi.

Sitten on niitä jotka haluavat saada kaiken luonnollisella tavalla. Katsotaan jos voimme saada jotakin hyvää 5 kilosta pinaattia. Katsotaan voimmeko saada 1000 mg magnesiumia. Valitsen magnesiumin koska vihreissä lehdissä on paljon tätä mineraalia johtuen klorofyllistä. Jokaisessa puolessa kilossa on suurin osa vettä. Yhdessä grammassa klorofylliä on 5 mg magnesiumia. 5 kilossa pinaattia on 450 mg magnesiumia. Saadaksesi 1000 mg magnesiumia sinun täytyy syödä 100 kg pinaattia. Se on aika paljon jopa suurikokoiselle ihmiselle. Vaikka minä olen aika iso suosin kuitenkin ravintolisiä.

60-luvulla tulivat kelatoidut mineraalit. Maanviljelijät eivät ole niin tyhmiä että antavat eläimille jotakin joka maksaa yhden dollarin ja josta 99 prosenttia tulee ulos lannoitteena. Olen iloinen että he ovat järkeviä. Kelatoiduilla metallisilla mineraaleilla on metalliatomit kietoutuneena aminohappoihin, proteiineihin tai entsyymeihin. Tämä lisää saantia 50 prosentilla. Ravintolisäteollisuus suuntasi heti huomionsa tähän, mikä oli suuri parannus.

Paras hyödynnettävyys on kuitenkin kolloidisilla mineraaleilla. Kolloidiset mineraalit imeytyvät 98 prosenttisesti. Kaksi ja puoli kertaa paremmin kuin kelatoidut mineraalit ja kymmenen kertaa paremmin kuin puhtaat metalliset mineraalit.

Ne ovat hyvin mielenkiintoisia; Osaset ovat hyvin pieniä. 7000 kertaa pienempiä kuin punainen verisolu. Jokainen osanen on negatiivisesti varautunut. Suolen sisäpinta on positiivisesti varautunut, joten syntyy sähköinen vetovoima ja se keskittää mineraalit suolen seinämiin ja tämä antaa sinulle 98 prosenttisen imeytymiskyvyn.

Kasveilla on hyvin mielenkiintoinen osa kolloidisissa mineraaleissa. Muista että sanoin että kasvit eivät kykene tuottamaan mineraaleja. Jos niitä ei ole maassa, kasvit eivät voi tehdä niitä. Julkinen USA-dokumentti vuodelta 1964 sanoo että mineraaleja ei ole enää maaperässä.

Kasvi ottaa kunkin mineraalimäärän jos niitä on maassa ja ne muuttuvat kolloidisiksi mineraaleiksi. Sillä tavoin voimme varastoida mineraaleja kehoon, joten voimme käyttää niitä kehossa ja kuljettaa paikkaan jossa niitä tarvitaan ja käytetään. Siis kolloidisessa muodossa. Kasveillamme ei ole paljon tätä tavaraa. Meidän maaperässämme ei ole paljoa metallisia mineraaleja. Onko sillä merkitystä?

Niissä kulttuureissa, joissa ihmiset elävät 130-140 vuotiaiksi on joitakin yhteisiä tekijöitä. He elävät korkealla sijaitsevissa vuoristokylissä, yli 3000-4500 metrin korkeudessa meren pinnan yläpuolella. Heillä ei ole sadetta, ei lunta, ei aamukastetta, hyvin kuivia paikkoja ja he saavat kaiken juomavetensä ja kasvien kasteluvetensä niin kutsutusta jäätikkömaidosta. Jäätiköt jauhavat rikki kivikerrosta suunnilleen yhden desimetrin joka vuosi ja kaikilla näillä paikoilla on enemmän kuin 60-72 mineraalia.

Vesi joka tulee esiin näiden jäätiköiden alta ei ole kirkasta kuten Perrier- tai Evian-mineraalivesi. Jos otat lasin ja nostat sen ylös, se näyttää samealta. Se voi olla keltaista, valkoista tai sinivalkoista ja se näyttää maidolta. Titicacajärvellä ja Tiibetissä sitä kutsutaan jäätikkömaidoksi. He ovat juoneet sitä ja kastelleet sillä yli 5000 vuotta. Heillä ei ole mitään diabeteksia, ei sydän- ja verisuonisairauksia, ei korkeaa verenpainetta, ei nivelreumaa tai osteoporoosia, ei syöpää, ei harmaakaihia tai viherkaihia, ei sikiövaurioita, ei vankiloita täynnä narkomaaneja, ei veroja, ei lääkäreitä. Kuitenkin he elävät, kunnes he ovat 140-vuotiaita olematta sairaita.

Ovatko nämä kolloidiset mineraalit tärkeitä? Siitä voit olla varma, ne ovat elintärkeitä. Jos et saa niitä joka päivä, lyhennät elämääsi. Useimmat meistä eivät tule matkustamaan Hunzakansan luo tai Tiibetiin tai Titicaca-järvelle. Heillä ei ole Kenmore-keittiötä, silkkinojatuoleja, TV-laitteita, eristettyjä taloja, keskuslämmitystä ja ilmastointia, mutta heillä on kolloidiset mineraalit.